Terorismul

Terorismul a inceput sa insemne ceva pentru noi incepand cu evenimentul 9/11, atunci cand cateva avioane deturnate au fost infipte in Turnurile Gemene si in Pentagon. De atunci am inceput sa realizam cu adevarat ce inseamna terorismul la scara macro. Mai auzisem noi de kamikaze cu bomba la brau, insa nu stiam cu adevarat ce inseamna teroarea.

Din pacate, terorismul nu poate fi tinut sub control. Serviciile secrete isi fac treaba cu brio, insa nu intotdeauna reusesc sa impiedice la timp atentatele. Atunci cand lucrezi cu o minte umana indoctrinata si foarte smechera, nu poti sa intuiesti mereu ce se poate intampla.

Dupa 9/11 au venit atentatele de la Madrid si Europa a inceput incet incet sa simta si ea teroarea iar astazi eu unul ma gandesc din ce in ce mai serios la inchiderea granitelor musulmanilor catre restul lumii. Daca nu sunt multumiti in tara altora n-au de cat sa stea in tarile lor in care se duc razboaie de sute si mii de ani.

Nu am fost niciodata de acord cu crimele acestea facute alandala, in care mor oameni neviunovati. Daca exista un razboi, accesta trebuie dus pe campul de lupta in care fiecare soldat are egale sanse de a ucide sau de a fi ucis, nu pe strada si nu nevinovati.

Sunt curios incotro se vor indrepta lucrurile pe viitor daca aceste atentate nu vor putea fi tinute sub control.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.