Draperii pentru un buget restrans

Draperiile aduc un plus de eleganta in zona ferestrei. Cine zice ca draperiile frumoase si rezistente sunt scumpe? In acest articol iti recomandam 6 draperii ieftine si frumoase pentru a-ti “imbraca” ferestrele dormitorului si livingului.

3 draperii blackout monocromatice la preturi mici

Draperiile intr-o singura culoare (monocromatice), fara modele, sunt de regula ideale pentru  dormitor sau cand nu vrei sa incarci vizual o camera. De regula, daca vrei sa atragi privirea spre un perete cu multe tablouri sau catre mobilierul deosebit si accesoriile decorative, e de preferat sa alegi o draperie fara modele. De asemenea, draperiile monocromatice se integreaza perfect in interioare minimaliste.

Albastrul este o culoare ce imbie la calm. Nuanta deschisa atrage atentia imediat asupra zonei ferestrei. Aceste draperii sunt foarte usor de integrat intr-o schema de culori neutra, cu nuante predominant reci.

Aceste draperii blackout sunt perfecte daca iti doresti ca lumina puternica din zilele calduroase sa nu patrunda in camera. De asemenea, asigura un grad ridicat de intimitate.

Se integreaza perfect intr-un stil de design modern.

Ideale pentru dormitoare.

Pret per metru: 40 de lei.

Draperii blackout verzi, cu un rol important atat din punct de vedere estetic, cat si functional.

Cu ajutorul acestor draperii, poti controla eficient nivelul de lumina care patrunde in interior si poti realiza contraste interesante cu mobilierul si cu peretii camerei.

Verdele crud este o nuanta care inspira confort si liniste, ceea ce inseamna ca se va potrivi de minune in dormitor sau in living.

Draperii uni ieftine (40 lei metrul), excelente pentru crearea unui fundal frumos si accentuarea designului interior modern.

Draperie blackout gri-petrol, cu un aspect soft. Aduci o nota de eleganta livingului.

Versatilitatea este cuvantul de ordine pentru aceste draperii monocromatice. Se potrivesc cu o gama variata de culori.

Se integreaza perfect intr-un stil de design minimalist sau modern.

Pret per metru: 40 de lei.

3 draperii blackout cu impremiuri la preturi mici  

Draperii gri cu model cu cercuri de diferite dimensiuni. Sunt sic, interesante si foarte usor de integrat intr-un decor modern.

Contribuie la crearea unui aspect modern si energic. Textura fina si stralucitoare a materialului iese imediat in evidenta, din prima clipa cand ai pasit in camera.

Poti beneficia de un plus de intimitate si un grad ridicat de confort vizual chiar si in miezul zilei datorita materialului blackout.

Pret per metru: 40 de lei.

Draperii blackout crem cu modele baroc maro. Impresioneaza prin bogatia si dinamismul modelului abstract foarte fin executat.

Cremul este o culoare ofertanta, mereu la moda. Relaxant si atemporal, cremul este una dintre cele mai inspirate alegeri pentru a uni camerele printr-o nuanta comuna.

Se integreaza intr-un design interior clasic, vintage sau eclectic.

Mai degraba potrivite pentru living.

Pret per metru: 40 de lei.

Draperii blackout crem/verde cu model cu frunze. Adu spiritul naturii la tine in casa cu aceste draperii blackout superbe! Culorile si modelul inspira liniste si armonie. Aspectul metalic, stralucitor aduce un plus de rafinament.

Una dintre cele mai importante tendinte actuale in designul interior este decorul natural/tropical: frunze supradimensionate si vegetatie luxurianta. Aceste draperii blackout superbe sunt cea mai rapida si usoara metoda de a crea un decor in stil natural, atemporal.  Cu ajutorul lor, creezi un interior plin de viata si colorat!

 Pret per metru: doar 40 de lei.

Datorita materialului din care sunt confectionate, draperiile blackout blocheaza eficient lumina puternica a soarelui ziua, pana la 99%, si asigura intimitate totala seara. Vin intr-o paleta variata de culori, simple sau cu imprimeuri (florale, abstracte, geometrice, stil baroc), cu texura lucioasa sau mata.

Sursa imagini: magazinul online Perdeleacasa.ro, locul unde vei gasi mereu draperii ieftine din material de calitate, in culori si modele pentru toate gusturile si toate stilurile de design interior.

 

5 Comments

  1. Alexandra August 30, 2021
  2. Valentina October 27, 2021
  3. Roxana December 6, 2021
  4. Laura January 11, 2022
  5. Daniela January 17, 2022

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.