IVECO Daily Șasiu versus IVECO Daily 4×4. Pe care îl alegi?

IVECO Daily 4×4

Dacă ai nevoie de un autovehicul utilitar, un 4X4 sau un furgon, cel mai bine e să analizezi ofertele de pe piață și să compare avantajele și beneficiile fiecăruia, pentru a lua cea mai bună decizie pentru afacerea ta. Cele mai noi modele de autoutilitare Iveco și autoturisme oferite de Mercedes România sunt acum la îndemâna ta, în showroom-ul Auto Schunn.

 Iveco Daily Șasiu este gândit pentru a oferi acces la numeroase servicii personalizate concepute pentru modul în care vei utiliza vehiculul.  Dacă te îndrepți spre o utilitară robustă, practică și simplu de șofat, atunci acest model are variante care te ajută să faci cea mai bună alegere. Oricare variantă alegi, vehiculul IVECO Daily se mulează pe preferințele tale

Începând cu 3,3 până la 7,2 tone gabarit și lungimi care ating 6190 mm, vehiculele Șasiu de la Iveco oferă versatilitate și confort, dublate de siguranță în condus. Prevăzut cu șasiu solid, acest model Iveco este conceput pentru  a fi eficient și rezistent în timp. Profita de avantajele Iveco Daily, cel mai căutat vehicul de transport adaptat nevoilor tale. Îl poți destina unor transporturi mixte, cu camioane cu basculare sau chiar ambulanțe ori mașini de intervenție urgentă.

Un design robust și solid este dublat de un transport economic. Obiectivul zero emisii este atins de Iveco atunci când a proiectat acest autovehicul performant, iar opțiunile suplimentare și sistemele de siguranța îl fac de neînlocuit în flota ta de autovehicule utilitare.

​Iveco Daily Șasiu te ajută în orice situație. Poți transporta coletărie și te poți ocupa de curierat, poți căra materiale de construcții sau chiar mobilă, nu te lasă la greu. Opțiunile speciale te ajută să personalizezi Daily Sasiu pentru a se potrivi cu necesitățile afacerii tale.

Beneficiezi de forța unui autovehicul utilitar care este prevăzut cu elemente laterale de șasiu fabricate din oțel gros otel de până la 5 mm. Capacitatea mare de încărcare îl diferențiază de alte utilitare

Dacă însă cauți un 4X4 robust, destinat unor trasee complicate, alegerea ta trebuie să fie Iveco Daily 4×4. Acum poti șofa în siguranță și confort, oriunde te poartă drumurile.

Poți alege versiunea IVECO Daily 4×4 din variantele all-road și off-road pentru a străbate cu ușurință cele mai complicate trasee, sau poți șofa comod pe drumuri denivelate sau asfaltate.

Aceste autovehicule moderne sunt echipate cu motoare de tip EURO VI-D, de 3 litri, oferind o putere de 180 CO  și un cuplu de 430 Nm. Iveco Daily 4×4 este mândru de omologarea  Euro VI-D Heavy Duty, fiind un stăpân al șoselelor dificile și al drumurilor complicate și greu accesibile.

Cutia de viteze este gândită în 12 trepte, cu transmisie manuală și 16 trepte de viteză cu transmisie HI Matic. În acest mod, Iveco Daily 4 x 4 este pregătit pentru orice teren. Nu trebuie să te mai temi să înfrunți rampe abrupte și pante periculoase. Mașina cuplează ușor gama de viteză mică, cu ajutorul butonului ergonomic. Iveco 4×4 model Daily are o capacitate de încărcare deosebită, de până la 4300 kg, fiind un autovehicul rezistent și robust. Sistemul de frânare cu discuri , cu program special ESP, oferă siguranță la condus, indiferent de condițiile de trafic. Un astfel de vehicul poate fi folosit pentru transport atunci când business-ul tău are nevoie de livrări sau transport în zone greu accesibile sau în condiții foarte dificile de drum.

Poți particulariza noul tău Iveco 4X4 cu diferite opțiuni interesante – sistem de climatizare cu comandă manuală sau automată, scaune cu suspensie pneumatică. Încălzitorul independent Webasto te ajută să setezi preîncălzirea motorului și a cabinei, pentru cel mai bun confort chiar și în iernile cele mai geroase.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.