Principalele motive pentru care trebuie sa apelezi la serviciile de transport pentru angajati

Este normal sa ne gandim la modalitati noi de eficientizare a traseului zilnic casa – serviciu – casa. In medie, pierdem pe drumul spre si dinspre locul munca peste 1 ora zilnic, poate si mai mult in orasele mai mari. Pe langa timpul pierdut, mai intervine si disconfortul general: faptul ca stam langa persoane pe care nu le cunoastem, in cazul transportului public, sau, si mai rau, trebuie sa folosim masina personala si sa adaugam inca un factor de stres dupa cele 8 ore de munca. Toate acestea duc la o scadere a starii de spirit a angajatilor si, in timp, din cauza stresului si oboselii, chiar si la boli cronice (diabet, colesterol ridicat, etc.).

Daca si tu faci parte din categoria de antreprenori care doreste sa creasca productivitatea muncii, care vrea sa imbunatateasca viata angajatilor sai si, implicit, a firmei, atunci trebuie sa stii ca problema navetei poate fi rezolvata foarte simplu: apeleaza la servicii de transport angajati, precum TransCar.

Firmele de transport va pot ajuta oferindu-va servicii de transfer al angajatilor, de la un punct sau puncte de ridicare desemnate, catre si de la locul de munca. In fiecare an, tot mai multi angajatori au investit in transportul angajatilor si au demonstrat cu succes ca productivitatea a crescuta si odata cu ea sentimentul de bunastare la locul de munca.

Iata care sunt principalele argumente pentru care ar trebui sa iei in considerare contractarea unui serviciu de transport angajati.

Productivitate crescuta

Potrivit Time.com, naveta casa-munca-casa mai mare de 10 km iti poate afecta sanatatea dramatic. Timpul ridicat pierdut spre si dinspre munca scade starea de spirit a angajatului si este mentionat ca un risc pentru sanatate. Time Magazine a raportat cresterea glicemiei si a colesterolului atunci cand conduci mai mult de 14 km, potrivit cercetatorilor de la Scoala Universitatii de Medicina din Saint Louis si Jurnalul American de Medicina Preventiva.

Serviciile de transport angajati, pe termen lung, pot reduce problemele de sanatate legate de stres, asociate condusului autovehiculelor spre si dinspre locul de munca. Dotarile acestor mijloace de transport sunt moderne, astfel ca pasagerii se vor bucura de un drum linistit si relaxant pana la locul de munca, dar si inapoi spre casa. Angajatii au timp sa se relaxeze, sa se odihneasca, sa isi pregateasca ziua de maine, sa-si verifice e-maiulul sau sa fie la curent cu ultimele noutatile. Acest timp castigat de fiecare angajat va duce la o stare de spirit mai buna si, implicit, la o productivitate mai ridicata. Un angajat fericit e un angajat productiv!

Punctualitatea

Cand toti angajatii utilizeaza serviciul de transport pus la dispozitie de companie, se va observa o satisfactie personala mai mare la locul de munca, precum si o crestere a punctualitatii. Toti angajatii vor ajunge la timp la birou! Mentinerea unui simt bine conectat al lucrului in echipa este esential. Ca angajator veti contribui la sustinerea unui echilibru mai bun intre viata profesionala si cea personala.

Chiar daca nu aveti o ora stabila de terminare a programului de lucru, cum se intampla in anumite domenii de activitate (restaurante, tipografii, hoteluri, etc.), se gasesc intotdeauna solutii bune si practice. Personalul va ajunge in timp util, fara sa mai existe intarzieri sau decalari ale activitatilor desfasurate in cadrul companiei. De asemenea, in cazul in care activitarea se desfasoara in trei schimburi, angajatii care lucreaza in tura de noapte vor ajunge la munca si acasa mult mai usor, fara sa fie nevoiti sa vina cu masina personala sau sa apeleze la serviciile de taxi.

Economii, economii, economii

Tot mai multe companii aleg sa le asigure transport gratuit angajatilor, aceasta metoda fiind mult mai accesibila din punct de vedere financiar. In cazul in care o parte din angajati primesc masina de firma, costurile implicate sunt mult mai ridicate. De ce? Masinile au nevoie de combustibil, intretinere, reparatii, monitorizare, la care se adauga si costuri de achizitie. Asadar, chiar daca unele companii isi permit acest lucru, acestea aleg sa colaboreze cu o firma de transport persoane, precum TransCar SRL solutia fiind mult mai avantajoasa.

Protejam mediul inconjurator

Intrucat stim ca este loc de imbunatatire cand vine vorba de amprenta de carbon a fiecaruia asupra mediului inconjurator, atunci cand alegi sa transporti angajatii intr-un singur mijloc de transport, automat protejezi si planeta. Serviciile de transfer muncitori reduc amprenta de carbon si dependenta de combustibili fosili si incurajeaza angajatii sa fie mai constiinciosi. Aceasta initiativa imbunatateste calitatea vietii intregii comunitati. Fii parte a solutiei nu a problemei!

 

One Response

  1. Silvia February 3, 2021

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.