3 trucuri pentru a câștiga la pariuri sportive online

pariuri sportiveMulți dintre noi jucăm la pariuri sportive online dar din păcate nu prea mulți și câștigăm. Care să fie cauza? Ei bine, cauza se transformă de fapt în cauze, căci sunt mai multe la număr.

În cele ce urmează vom discuta despre câteva trucuri prin intermediul cărora vă puteți crește șansele de câștig, indiferent la ce case de pariuri online jucați. Sunt trucuri capabile să explice și greșelile, cauzele din pricina cărora, mulți pierd bani grei la pariuri sportive online.

3 trucuri pentru a câștiga la pariuri sportive online

Vrei să câștigi mai des la pariuri sportive online? Informează-te foarte bine despre echipe

Majoritatea celor care nu prea câștigă, au obiceiul de a arunca vreo câteva meciuri pe bilet, cu echipe de top gen Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen, Inter Milano, căci au auzit despre ele că ar fi echipe de top.

Într-adevăr, sunt echipe de top dar asta nu înseamnă că vor câștiga 1005 orice meci. Dacă pui de exemplu pe Barcelona, informează—te în legătură cu jucătorii carte vor fi în teren, cine joacă, dacă sunt accidentați, vezi care-i atmosfera la vestiare adică dacă sunt tensiuni, vezi cu banii cum stau căci dacă sunt probleme sunt șanse ca jucătorii să nu dea randament, etc.

Informează-te foarte bine și despre echipa cu care joacă Barcelona căci e posibil să fie ultra motivați dacă sunt o echipă foarte mică, așa apar mereu surprizele.

Informează-te dacă pentru Barcelona este sau nu meci important căci dacă nu este, nu vor juca jucătorii de top și e posibil să iasă egal sau chiar înfrângere, să fie un meci în care se vor testa jucători tineri, ori împrumutați. Mare atenție la informație, nu aruncați meciuri la întâmplare sau după ureche, căci sunt șanse mari să pierdeți biletul. Cu cât sunteți mai informați cu atât aveți șanse mai mari.

Atunci când nu ai suficiente informații, caută ajutor extern. Vezi ce ponturi se dau pe net

Au apărut în ultimii ani foarte multe site-uri care dau ponturi. Găsești biletul zilei sau pariul zilei prin secțiunile lor principale.

Nu este nimic ciudat, din contră, acestea sunt ponturi pe care le poți reverifica și pe care poți merge în special în zilele în care nu prea sunt meciuri de renume.

Pariorii cu experiență dau întotdeauna o raită pe aceste site-uri de ponturi ca să-și facă o idee despre anumite evenimente. De obicei, oamenii care se pricep cât de cât la pariuri sportive sunt cam pe aceeași lungime de undă.

Culmea, începătorii sunt cei care nu prea iau în serios site-urile de ponturi. Probabil trebuie să mai piardă niște sume de bani ca să se trezească din suficiență.

De fapt, cam asta este și cea mai mare problemă a celor care sunt începători și pierd bani grei. Au impresia că ei le știu pe toate. În realitate, din postura de începător nu ai cum să știi mare lucru în orice domeniu, nu doar despre pariuri sportive.

Este un comportament tipic românesc de care începătorii în ale pariurilor sportive trebuie să se vindece.

Încearcă să ieși din zona de confort a fotbalului. Joacă variante „ciudate” pe discipline ciudate

Majoritatea celor care încep să joace la pariuri sportive se bagă doar la fotbal, respectiv ligile importante și în cel mai bun caz tenis, unde au mai auzit de Simona Halep.

Ei bine, un truc pentru a câștiga mai des și mai mult la pariuri sportive online este să joci combinații ciudate, pe sporturi pe care nu le-ai urmărit până acum. Am să dau un exemplu.

Evident, după ceva documentare, intri pe o casă de pariuri online unde ai cont și cauți să zicem secțiunea handbal, meciuri LIVE. Un meci de handbal ține aproximativ 60 de minute, sunt 2 reprize a câte 30 de minute fiecare.

Cei ai de făcut? Pândești meciul, vezi care este situația la numărul de goluri prin minutele 40-45, apoi pui un pariu pe ce crezi tu că se va întâmpla. Dacă se vor înscrie mai mult sau mai puțin de 62.5 goluri de exemplu până la final.

Dacă urmărești în de-aproape meciul vei vedea că nu e prea greu să intuiești dacă se va întâmpla asta sau nu. Și este doar un exemplu, o singură disciplină. Cu siguranță există și alte discipline la care se pot găsi metode cât mai sigure de pariere.

Dacă vei lua la puricat casele de pariuri online pe secțiunea LIVE, cu siguranță vei găsi și altele.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.