Oltenii „nană”, aroganțe pe stomacul gol, prostie cât cuprinde și papagal de-i auzi de la 10 km

OlteniiNană, m-am săturat de olteni. Nu mai suport prostia, cocălăreala și aroganțele pe stomacul gol. Nu mai suport să aud proștii cum țipă ca niște animale evadate de la grădina zoologică. 30 de ani de Oltenia mi-a fost de ajuns. M-am scârbit aici, caut să mă mut în Caraș Severin, Timiș sau Arad.

În primă instanță am luat în calcul și Bucureștiul, dar la ce prețuri am văzut pe acolo la imobiliare, mi-a trecut cheful. Bucureștiul a devenit un oraș inexplicabil de scump. Cu cât cumperi un apartament în București într-o zonă mai de doamne-ajută, găsești lejer în țări precum Spania, chiar și Franța dacă nu ții morțiș să stai în Paris. Așa că am zis să mă orientez mai spre Vest, mai ales că Bucureștiul ca și poziționare, tot cam prin Sudul României se află, aproape de Teleorman, etc.

Oltenia a rămas din păcate sub dominație pesedistă. De-asta stă pe loc de mai bine de 30 de ani. De-asta toată zona s-a depopulat masiv în ultimii 15 ani. Ce să muncești în orașe precum Târgu Jiu, Drobeta Turnu Severin, chiar și Craiova? Sunt foarte puține joburi pentru că foarte puțină lume mai menține un business într-o zonă așa de săracă. Și puține și foarte prost plătite. Nimeni nu oferă aici mai mult de minimul pe economie, adică 12-13 milioane pe lună. Cum să trăiești cu acești bani?

Acesta este din păcate adevărul despre o regiune care cu cât este mai săracă, cu atât adună pe suprafața ei niște oameni mai lacomi, mai prost educați, mai aroganți, cu o dorință de înavuțire mult peste normal. Eu unul chiar nu mă mai identific cu ce se întâmplă pe meleagurile Olteniei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.