Ziua de naștere a copilului – cu sau fără complicații?

Asistam zilele trecute la o zi de naștere sărbătorită de părinți în Mall. Știți voi, pe la mesele acelea la care te poți pune fără să plătești. Îți comanzi ceva de mâncare de la fast food-urile din incintă și te așezi acolo să mănânci.

Eu unul nu înțeleg ce se întâmplă cu unii părinți din ziua de azi. Noi când eram mici părinții se chinuiau să facă totul acasă, să ne simțim cât mai bine. Chemam câțiva prieteni buni de pe la școală și asta era.

Ei bine, astăzi părinții strâng 20-30 de invitați prin Mall-uri și sărbătoresc astfel ziua celor mici. Nu zic că e ceva greșit, zic doar că din punctul meu de vedere a serba ziua copilului înseamnă ceva un pic diferit de ce-am văzut că-i la modă în jur.

De exemplu…

Dacă eu aș fi părinte… Aș închiria în primul rând o locație. Cât ar putea să coste? Că asta nu pricep de ce se duc în Mall câte 30 de persoane să serbeze pe cineva.

Din moment ce sunt bani de atâta consumație fast food, cred că ar fi bani și de o incintă mai selectă, unde cei mici să poată să petreacă timp mai mult jucându-se, socializând, cunoscându-se mai bine.

În mall din câte am văzut, copiii alături de părinții lor sunt cam pe fugă și nici nu-i condamn. Adică ce ai putea face la o masă 20 de inși. Să se uite unii la ceilalți?

Există locații speciale, destinate exact acestui tip de eveniment la care cei mici vor avea locuri de joacă amenajate, părinții vor avea locul lor de taină, etc.

De asemenea, într-o locație selectă poți să dai naștere unui eveniment cu totul special. În Mall ești destul de limitat. Există aglomerație și gălăgie de la alții și etc. Într-o locație selectă poți să chemi animatori capabili să distreze de minune pe cei mici.

Una e să chemi 20 de copii la o zi de naștere și să rețină din întregul eveniment … mai nimic, și alta e să-i chemi pe acești copii într-o locație selectă, în care să poți aduce animatori.

Cu siguranță în aceste condiții cei mici vor avea parte de un eveniment de neuitat, exact așa cum aveam și noi când eram mici. Știu, mulți părinți se feresc de astfel de organizări pentru că trebuie să facă rost de mâncare separat.

Da, e mai simplu în Mall unde există buticuri de la care să cumperi meniuri complete dar mie unul nu mi se pare ok. Este o mâncare destul de toxică, o mâncare condamnată în întreaga lume din pricina faptului că este prima cauză a obezității la copii.

Nu știu, de multe ori am impresia că pentru părinții moderni ziua copilului a devenit un fel de povară care trebuie rezolvată cu cât mai multă ușurință, și eventual cât mai ieftin, cu cât mai puțină bătaie de cap.

Parcă nu mai contează amintirile cu care rămâne cel mic. Cel mai simplu e în Mall unde cumperi mâncarea și o dai celor mici, nu? Referitor la ideea de a închiria un spațiu și de a organiza o zi de naștere mai mult decât artistică, https://paradisulpersonajelor.ro/ vă stă la dispoziție cu fel de fel de animatori, în funcție de preferințele celor mici.

Prețurile sunt destul de corecte și distracția care va lua naștere la petrecere va rămâne în amintirile celor mici poate pentru totdeauna. Copiii nu sunt o povară, sau cel puțin așa ar trebui să gândească toți părinții.

Ar trebui să-și dea interesul să le creeze celor mici cât mai multe amintiri plăcute în copilărie, întrucât această copilărie o vor purta în suflet pentru tot restul vieții, cu amintiri cu tot. Și la rândul lor, când vor avea copii, își vor aduce aminte cum le serbau lor părinții ziua de naștere și or să-și dorească să ducă tradiția un pas mai departe poate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.