Țara antreprenorilor – cine oare o să mai muncească pentru atâția antreprenori?

În acest moment există vreo 5 milioane de români plecați din țară, la muncă, în străinătate. Rezultatul? Cei care au rămas în țară sunt supra taxați și supra impozitați de hoții și de incompetenții de la guvernare. Cineva trebuie să plătească pensiile, nu? Și din moment ce oamenii care au plecat nu mai cotizează cu nimic în țară, năcăroaba cade pe cei care au rămas aici.

Culmea, printre cei care au rămas, puțini mai au gânduri de carte, ori să învețe o meserie de bază. Majoritatea tinerilor vor să se facă antreprenori, să deschidă afaceri, să muncească cât mai puțin sau eventual deloc, să muncească alții pentru ei. Cam ăsta e visul suprem al tinerilor din ziua de azi, să aibă afaceri pe care să le conducă din vârful patului, ei să nu facă nimic, să muncească alții pentru ei.

Ok, dar întrebarea mea este CINE o să mai muncească pentru acești viitori antreprenori, din moment ce foarte multă lume încă mai pleacă și cei care au rămas, nu au prea mare tragere de inimă să se ducă la muncă? Nu poți să ai un business prosper fără angajați așa că întrebarea mea este de unde o să angajeze acești viitori antreprenori oameni pentru afacerile lor din moment ce afacerile deja existente se confruntă cu mari probleme din punctul de vedere al forței de muncă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.