Atunci când crezi că merge cu prosteală și cu impostură ca-n România

Cazul Plumb. O doamnă din PSD care de-a lungul anilor a acumulat o avere impresionantă, pe care evident, nu o poate explica. Cei de la PSD au propus-o pentru un post în UE dar ce să vezi, „fraierii” din comisie s-au prins că doamna asta pesedistă are niște averi ciudate, niște împrumuturi ciudate pe care nu le poate explica foarte bine. Și au respins-o.

Doamna Plumb a făcut ea o mânărie, o șmecherie și cu mult tupeu au vrut iar în fața comisiei, de unde evident a fost trimisă iar la plimbare pe sistem „Nu suntem așa de proști cum ne crezi tu”. Pesediștii ăștia au impresia că și afară merge cu vrăjeală de popă beat cum merge în România. Nu fraților, europenii au muncit și au avut mare grijă cu corupția ca să ajungă unde sunt azi, și nu permit corupților și impostorilor să le strice ploile.

M-am săturat fraților de impostorii ăștia de la PSD care indiferent că-s competenți sau nu, indiferent că-s curați sau nu pentru anumite posturi, ei vor să se bage moț acolo, cu orice preț. Funcția pare să fie scopul suprem al acestei doamne care se prindă prin PSD și prin ministerele din RO de ani buni, fără să aibă vreo performanță notabilă. Se învârt ca amețiții pe unde se pot trage bani sau interese și cam atât, interesul cetățeanului? Ce-i ăla?

Mi-e scârbă fraților, pe bune mi-e scârbă. Mi-e silă să văd lichelele astea pesediste cum aleargă după funcții cu toate că nu-i recomandă nimic pentru ele.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.