Nu mai e de trăit fraților în România, te omoară golanii pe stradă – Poliția? Cazul Caracal nu e o raritate

În urmă cu câteva zile, un om a fost bătut în stradă din județul Mehedinți de 4 țigani. I-au dat cu parul în cap până l-au omorât. Nu mai e de trăit fraților în țara asta, poliția e o glumă proastă.

Nu numai că nu poate să te protejeze de infractori, dar nici atunci când pățești ceva și trebuie să-și facă treaba, nu se implică serios.

Păi am uitat cum am stat noi 5 luni fără permis din pricina unor fufe de la Poliție cărora le era lene să facă niște referate? Apoi când în sfârșit le-au făcut, bai mare: cine urcă la etaj să le semneze și să le ștampileze? Incredibil fraților ce bazaconii poți să pățești în țara asta doar din cauza faptului că ajungi pe mâna poliției.

Nu mai e de  trăit aici, pur și simplu. Țara asta  a devenit o junglă. S-a văzut clar la Caracal ce face poliția pentru tine atunci când ai nevoie de ea. Bine, pentru mine nu a fost o surpriză, din contră, la ce tangențe am avut cu „profesioniștii” ăștia în uniforme, chiar m-aș fi mirat dacă ar fi fost capabili să rezolve problema de la Caracal.

Sunt curios cum vor evolua lucrurile dacă deja s-a ajuns în situația să mergi pe stradă și să-ți dea țiganii cu bâta în cap, să te omoare acolo pe caldarâm, doar pentru că blocau drumul cu căruțele și tu ți-ai permis vezi doamne, să te duci la ei să le spui să elibereze drumul? Păi cine ești bă, tu, în fața țiganilor? Care fac averi din cerșit și din furturi și își formează apoi clanuri interlope cu care controlează poliția? Un nimeni care poate fi omorât cu bâta în stradă. Ăsta e adevărul… Toate județele astea pesediste în care sărăcia este lucie, gen Mehedinți, Teleorman, Vaslui, sunt pline de infractori, interlopi, țigani care „se descurcă” și trăiesc în lux, și poliție zero barat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.