Ce a făcut Iohannis 5 ani ca să mai stea încă 5? Mă lămurește și pe mine cineva?

Am văzut ieri un anunț online al celor de la PNL în care anunțau că în Mehedinți, vreo 42.000 de persoane au semnat pentru? Iohannis, pentru un nou mandat.

Băi fraților, eu nu am halit niciodată PSD-ul, nu am votat și nici nu voi vota cu gunoaiele astea puse pe căpătuială, dar mă poate lămuri și pe mine cineva ce dracului a făcut Iohannis 5 ani ca Președinte, ca să mai merite un mandat?

Că în afară de concedii, eu nu-mi amintesc nimic despre el. Fraților trebuie să încetăm să mai votăm aceiași oameni, mai ales dacă nu au făcut nimic notabil în primul mandat.

Așa s-a dus dracului țara asta, că 30 de ani am votat aceiași oameni, aceiași hoți. Că au fost de la PSD, că au fost de la PD, că au fost de la PNL, nu are importanță.

De 30 de ani aceiași oameni se perindă pe la putere și indiferent de partid, ei devin mai bogați. Noi, mai săraci, mai taxați, mai impozitați.

Apropo, știați că în 2019, dacă vrei să angajezi pe cineva, 42.5% din salariul acelei persoane se va duce către stat? am ajuns într-o situație incredibilă fraților, am ajuns să facem banii jumi-juma cu statul, trăim din ce în ce mai prost dar votăm cu aceiași oameni.

Eu tot aștept să-mi spună cineva ce a făcut acest Iohannis timp de 5 ani cât a stat pe scaunul de Președinte al României. Cum a adus el plusvaloare țării și foarte important, ce a făcut așa notabil astfel încât să mai fie bun încă 5 ani?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.