Asigura o protectie termica optima culturilor, cu o folie pentru solar de la Nu Oricum

Daca esti din randul celor care si-au axat activitatea pe productia de legume, atunci sigur ti-ai facut temele vizavi de tot ce presupun cresterea acestora in cadrul solariilor si a serelor. Indispensabile in acest sens sunt foliile speciale, cu rol de protectie a culturilor. Este in interesul fiecarui agricultor ca achizia acestora sa satisfaca puncte importante, iar rezistenta si eficienta propriu zisa de care dau dovada sunt caracteristici ce ar trebui sa stea la baza selectiei lor.

Folia de polietilena este o recomandare in acest sens, fiind pusa la dispozitie si de magazinul specializat in solutii pentru agricultori – Nu Oricum. Despre aceasta se poate spune ca este o folie speciala, din randul celor profesionale. Prezinta efect de termicitate si se poate folosi cu incredere atat in sere, cat si in solarii.

Ce recomanda folia de polietilena de la NuOricum.ro?

O folie de acoperire pentru sere necesita o completare pentru a avea eficienta sporita. Din acest motiv, folia de polietilena este necesara si chiar indispensabila, mai ales cea cu efect de termicitate fiind preferata in acest sens. Scopul ei este de a mentine o temperatura crescuta in interiorul solariilor, cel putin una mai mare decat cea exterioara. Este ideala in cazul culturilor extratimpurii de legume, a caror protectie o asigura. Astfel, aceste sunt ferite de valorile mici din afara mediului special amenajat. Mai mult decat atat, cresterea calitatii acestora este semnificativa, deci o poti avea in vedere pentru solarii.

Este o folie termica de randul doi, destinata amplasarii intre folia de acoperire si plante. Ideal este a fi pozitionata ca un tavan usor inclinat, astfel ca picaturile de apa care se formeaza la suprafata, respectiv pe folia de acoperire, sa se scurga.

Considerata un fel de patura termica, aceasta folie se va instala in solar, respectiv sera, pe partea de interior, respectiv in pozitie orizontala intre folia de suprafata si cultura.

A fost special gandita pentru a putea forma un microclimat care sa fie adecvat nevoilor pe care le prezinta culturile diverse, privind dezvoltarea si totodata cresterea.

Pentru ca plantele au nevoie de lumina pentru a se dezvolta armonios, materialul acesteia este transparent. Bineinteles, va impiedica insa evaporarea caldurii dinauntru, fapt sustinut de aditivii IR prezenti in folie. Transparenta este cea care asigura usoara difuzie a foliei.

Din randul specificatiilor tehnice, a dimensiunilor si a altor astfel de caracteristici, de mentionat este ca aceasta folie de termicitate prezinta o grosime de 40 de microni. Pentru 25 m2, greutatea va fi de un kilogram.

Increderea ta vizavi de aceasta achizitie este intarita si de garantia pe care o vei primi la cumparare. Mai exact producatorul ofera 12 luni pentru produs. Este o investitie echilibrata, dat fiind ca o vei putea folosi in conditii excelente intre 2 si 3 ani.

O poti comanda rapid si prompt de pe Nuoricum.ro si e ideal sa ai in vedere o astfel de folie pentru solar si sere daca vrei sa te bucuri de o productivitate sporita.

Top of Form

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.