Miere de Manuka de pe Biosano.ro – aliatul sănătății tale

Extrasă din nectarul florilor din arborele de Manuka, acest tip de miere este atât o încântare pentru papilele gustative, cât și un aliat al sănătății tale. De-a lungul timpului a fost supusă testelor din laboratoare pentru a-i fi confirmate efectele medicinale potențiale, vizând mai ales distrugerea bacteriilor diverse.

Sunt anumite aspecte se pare la care trebuie să te raportezi dacă ai în vedere consumul mierii de Manuka. Potrivit specialiștilor Biosano.ro – magazin bogat în oferte de produse bio diverse -, mierea de Manuka trebuie consumată prin raportare la o serie de aspecte de bază. Spre exemplu, trebuie de avut în vedere intenția de consum. Sunt persoane care se raportează la aceasta ca la un înlocuitor al zahărului, ca îndulcitor, iar altele care doresc să o folosească pentru tratamentele de înfrumusețare. Este cunoscută mierea pentru efectul pe care îl are asupra rănilor superficiale de la nivelul pielii, dar și în combaterea de bacterii localizate la nivelul aparatului digestiv.

Wedderspoon și Manuka Health sunt doi producători populari de miere de Manuka de pe Biosano.ro. Sunt excelente superalimente pe care le poți considera tonic pentru organism. Desigur, beneficile pe care le au asupra corpului sunt nenumărate.  Capacitatea lor de vindecare, spre exemplu, în anumite tratamente nu este de trecut cu vederea.

Mierea de Manuka în lupta cu microorganisme diverse

Acest tip de miere este recomandat ca ajutor eficient în distrugerea unor microorganisme ce îți pot cauza adevărate bătăi de cap. Sunt numeroase cele care produc infecții la nivelul pielii sau a aparatului digestiv. Iată care sunt câteva dintre cele care pot fi ameliorate cu mierea de Manuka de pe Biosano.ro.

  • coli

Această bacterie este o cauză frecventă a iritării vezicii urinare. Cu ajutorul mierii de Manuka, simptomele atât de deranjante sunt amelioarate eficient.

  • Streptococcus

Se manifestă la  nivelul gâtului, fiind o bacterie ce cauzează infecții ale acestuia. Este însoțită de usturime și senzația de mâncărime.

  • Stafilococul auriu

Se manifestă la nivelul pielii. Este vorba și despre microorganismele care deja sunt rezistente la antibiotice, acestea fiind cunoscute ca stafilococ meticlilino-rezistent.

  • Helicobacterul Pylori

Acest tip de microorganism este una dintre cauzele apariției infecțiilor la stomac, resimțindu-se dureri mai ales în partea abdomenului. Netratat, poate duce la ulcer.

Pentru că prezintă proprietăți antibacteriene excelente, mierea de Manuka este un antibiotic natural deosebit de puternic. Se cunoaște despre aceasta că eficiența sa este de până la 50 ori mai mare decât a unui antibiotic clasic. În unele cazuri capacitatea de distrugere a bacteriilor este peste așteptări de eficientă, motiv pentru care și costurile sale sunt mai mari.

Alte informații privind mierea de Manuka, proprietățile și beneficiile sale sunt disponibile pe biosano.ro, alături de opțiuni diverse ale produsului. Descoperă oferta magazinului atât pentru acest tip de miere, cât și pentru alte produse apicole sau de altă natură, bio, raw sau naturale, pentru adulți, dar și pentru copii. Fiecare dintre noi trebuie să conștientizăm importanța alimentației și efectele sale asupra sănătății. Acest magazin online oferă o diversitate de produse certificate organic, deci însoțite de garanția calității, spre care te poți orienta.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.