PSD-ul și pomenile lui cu care încearcă să mai adune voturi

S-au gândit pesediștii de la Severin, dacă tot au fost votați în număr mare de către cetățeni, să facă domne ceva pentru cei care au peste 65 de ani și nu au niciun fel de venit.

Iată, o politică socială care la bază are multă milă și dorință de a ajuta. Întrebarea de bază care se impune, este cum naiba ajungi la 65 de ani și nu ai niciun venit? Unde e munca ta? Unde este pensia ta?

Cei de la PSD nu fac altceva decât să încurajeze în continuare nemunca și să-și asigure niște voturi dintr-un sector de populație destul de apropiat lor: infractori, țigani, pușcăriași, leneși, combinatori, bișnițari, și alte categorii sociale care de-a lungul vieții au reușit să stea foarte departe de muncă, suficient de departe astfel încât să nu aibă la bătrânețe absolut niciun venit. Păi domnilor pesediști, ajutați-i pe oamenii ăștia căci cu ei veți rămâne. Pentru tinerii care nu și-au făcut încă bagajele să se care din pârloaga asta de Severin, nu dați nicio lege, nu aveți niciun program, nu? Ei sunt foarte buni pentru jumulit cu taxe și impozite doar…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.