Locuri fascinante de vizitat in Turcia printr-o ofera last minute avantajoasa de la VioTop Travel

Cu o varietate de destinatii interesante pentru turisti, Turcia este o tara pe care nu trebuie sa o ratezi. Motivele pentru care ar trebui sa profiti de una dintre ofertele last minute Turcia de la VioToptravel.ro, agentia de turism binecunoscuta, sunt multiple.

Se identifica locului atat cei care iubesc istoria, spre exemplu prin ruinele romane ce impanzesc intr-un mod deosebit costa vestica si estica a Turciei, cat si cei care manifesta interes pentru cultura localnicilor, pentru peisaje, cuplele si minaretele strapungand intr-un mod de poveste cerul Istanbulului.

Turcia este frumoasa si prin plajele Antalyei, ca si prin statiunile turistice moderne ce asigura conditii impecabile turistilor, prin muntii din estul Marii Negre invaluiti intr-o ceata de poveste. Altfel spus, aceata este o destinatie in care nu poate fi vorba despre plictiseala, in care oricine si-ar gasi ocupatie si cu siguranta la randul tau ai gasi activitati interesante pe care sa le desfasori.

Legat de partea de organizare, de transport, de cazare si de alte astfel de aspecte nu trebuie sa te ingrijorezi. Important este sa faci alegerea potrivita din lista de oferte last minute Turcia de la VioTopTravel.ro.

Desigur ca destinatiile de vizitat si activitatile de realizat in Turcia nu pot fi acoperite intr-o singura vizita aici. In functie de zona Turciei insa, fiecare se poate orienta dupa o oferta care sa ii ofere posibilitatea de a explora cat mai mult.

Patara  – plaja cu una dintre intinderile de nisip cele mai mari din mediteraneana

Are o lungime de peste 14 kilometri si este un real loc de odihna pentru cei care iubesc plaja. Patara este impanzita de ruine care dateaza inca din perioada liciana si romana. Pe tot intinsul ei sunt formate dune de nisip si nu se regaseste decat o cafenea de mici proportii pe cuprinsul ei. Pe aceeasi plasa se afla si ultimele testoase ale speciei Loggerhead.  Ai in apropiere orasul cu acelasi nume, in care a trait episcopul bizantin Sf. Nicolae, dupa moartea sa devenind Mos Craciun in legenda.

Pamukkale – un loc de poveste impresurat de terase albe

Insemnand castel de bumbac in turca, acest loc constituie un peisaj ce ti se va parea ireal. Localizat in vestul Turciei, impresioneaza prin terasele sale albe realizate din depozite de roca sedimentare formate de apa, materialul fiind numit travertin. Rocile in cauza au in continutul lor minerale din izvoarele termale.

Acestea au fost acoperite insa de Hierapolis – orasul grecesc antic construit de Pergamon. In prezent nu se mai pot vedea decat  temple si monumente grecesti, respectiv ruinele bailor.

Aspendos – teatru pastrat din antichitate

A fost prezervat intr-o conditie deosebita si este localizat in Antalya. Dateaza inca din 155 e.n. fiind ridicat in timp ce domnea Marc Aureliu, imparatul roman despre care sigur ai auzit. Pe vremea aceea putea sa gazduiasca un numar de pana la 20.000 spectatori. Mai tarziu, respectiv in timpul dinastiei Seljuk, zona a fost folosita pe post de han – caravanserai dupa cum se spune acolo.

Dar mai multe despre frumusetile Turciei te las sa descoperi personal. Opteaza pentru oferte last minute si bucura-te de concedii memorabile. Ofertele includ hoteluri de 4-5 stele cu servicii de all inclusive, adevarate resorturi unde aveti toate facilitatiile,plaje cu nisip, sezlonguri inlcuse, piscine, spectacole seara, aqua parcuri pentru copii etc.

E dreptul tau sa te bucuri de limitata perioada de libertate pe care o ai in decursul unui an, iar VioTopTravel.ro se asigura ca ai parte de experiente inegalabile. Acceseaza site-ul si descopera ofertele last minute cu destinatie atat spre Turcia, cat si spre alte tari.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.