Despre viceprimarul din Vulcan

S-a umflat internetul cu declarațiile acestui om care a spus ceva de genul: tinerii sunt leneși, nu vor să sape la șanțuri pe 1264 RON (minimul pe economie), ei preferă să se ducă să lucreze pe camion, să stea toată ziua să învârtă de un volan, pentru 2000 de euro pe lună.

Omul este de la PSD, partidul poporului cum se zice, așa că nu ne mirăm că are așteptări ca oamenii să muncească la el în oraș pe gratis dacă se poate. Prea multe despre acest eveniment nu ar fi de spus, doar: oameni buni, ce ați votat, asta aveți.

Până când oamenii nu vor conștientiza că votul lor chiar este important, de asemenea conducători vor avea parte, de asemenea oameni care-și bat joc de cetățeni atât cu vorbele cât și cu faptele, prin furturile „legale” instaurate de firmele de partid.

După o asemenea declarație, într-o țară normală la cap, omul trebuia să-și dea demisia. A dat dovadă de faptul că nu-și respectă oamenii cărora culmea, ar trebui să le creeze condiții de trai mai bune. Trăind în România, obrazul e gros, țâța de muls e grasă, și interesele persoanle sunt mai presus de orice urmă de normalitate și de bun simț.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.