Mi-e rușine de cei care mă reprezintă și mă conduc, exemplul ANAF

Țipam zilele trecute prin Online că mi se pare o mare mizerie ceea ce fac cei de la ANAF în ultima lună, adică trimit plicuri cu datorii oamenilor de acum 3-4 ani, de prin 2015. Multe dintre ele sunt datorii inventate ori pur și simplu băgate pe gât cu toate că sumele încasate de oameni erau mult mai mici decât cele datorate acum. O mizerie, ce să mai. O țară în care statul caută să jumulească maxim de pe cetățean, inventând datorii de acum 3-4 ani. Păi de unde naiba să aibă ei bani de măriri pentru bugetari și pentru alte putori băgate pe pile pe posturi publice?

Că doar ei, bugetarii nu produc nimic, ei doar consumă, și sunt 7 inși într-un birou pe la Primării de exemplu, care plimbă niște foi de la unul la celălalt. Recent, am aflat că înainte de a trimitea ceste mizerii de plicuri către cetățenii care plătesc funcționarii publici, în fruntea instituției a fost pusă o duduie care înainte de acest joc, fusese contabilă la Primăria din Cârcea. Vă dați seama câtă competență?

Dar probabil nu competența a fost cea care a contat, ci nemernicia cu care poate să dea ordine celor din subordine prin care să se găsească noi modalități de a jumuli cetățenii. Să nu mai zic faptul că duduia dăduse chix la câteva examene de admitere la ANAF. Da, pentru acele posturi nu a fost niciodată bună, dar acum e bună drept șefă de instituție? Haideți băi fraților să fim serioși un pic. Mi-e rușine de cei care mă reprezintă și mă conduc. sunt slab pregătiți, nu-i recomandă inteligența și sunt total împotriva cetățenilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.