Androidul mă-sii

E fain și bun sistemul de operare Android pentru telefoanele noastre, dar să te ferească Cel de Sus să prindă ceva eroare, că nu-i mai dai de cap. Mie unul de exemplu nu-mi mai merge cum trebuie internetul pe 3G/4G.

Atunci când plec de acasă, internetul merge ce merge apoi se oprește, nu mai funcționează. Dau restart la telefon și își revine. Cu toate că telefonul indică faptul că este conectat la internet, nu mai merge Chrome, Facebook, YouTube, nu mai primește semnal cred sau ceva de genul, semnal cu internet. Am tot zis că-i dau și o resetare la setările din fabrică dar tare mi-e că nici așa nu se va rezolva problema. Este vorba despre un smartphone Samsung Galaxy J5 2016 care acum în octombrie o să facă 3 ani.

Cam vechi ce-i drept, dar haideți să fim serioși, nici eu nu l-am forjat. A fost un telefon destul de menajat am putea spune. A mers totul ok până acu, cu această anomalie care efectiv mă scoate din minți.

Că mai vorbesc cu unii sau cu alții pe Facebook Messenger și poc, pică internetul din senin. Sau ascult muzică pe YouTube la căști pe stradă și poc, dintr-o dată nu mai merge. am tot auzit de scenarii ale conspirației de genul Samsung își prostește telefoanele puțin câte puțin prin update-uri astfel încât să oblige posesorii să-și cumpere altele noi. Am să încerc să-l mai bâzâi un pic, să vedem ce se întâmplă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.