Tipuri de hote profesionale din inox pentru bucătărie la prețuri bune

Orice bucătărie în care se gătește foarte mult are nevoie de o hotă pe măsură, care să facă față la volumul destul de mare de abur, fum și grăsime din „atmosferă”, așa că o variantă industrială, profesională, este mereu binevenită.

Hote normale sau hote profesionale din inox pentru bucătărie la prețuri bune?

Hotele normale parcă indiferent cât de bine ar arăta, indiferent cât de mult ar costa, parcă tot nu fac treabă așa cum trebuie, se spune de multe ori că plătim brandul sau designul, însă atunci când se dorește performanță, aceste hote profesionale din inox pentru bucătărie la prețuri accesibile sunt mai mult decât recomandate.

Există de fapt mai multe tipuri de hote profesionale care se pot cumpăra pentru o bucătărie normală, așa că în cele ce urmează vom face o mică prezentare pentru fiecare dintre acestea, în speranța că vom reuși să aducem mai multă transparență pentru cei interesați de subiect. În ultimii ani se pare că există un interes tot mai mare.

Tipuri de hote profesionale din inox pentru bucătărie la prețuri bune

Hotele de perete – de departe cele mai des întâlnite hote profesionale din inox pentru bucătărie la prețuri corecte. În România majoritatea bucătăriilor exilează la perete aragazul așa că, evident, și hotele trebuie să fie poziționate în consecință. O hotă de perete profesională din inox nu costă o avere și dacă ai un pic grijă cum o montezi, nici nu sesizează cineva diferența, că ar fi ceva destinat sectorului industrial. Până la urmă nu prea contează ce zice lumea, contează ca în casele noastre să nu mai existe mirosuri neplăcute și grăsime, cauzate evident de aragaz.

Hotele încorporabile – ele vin ca o soluție pentru cei care obișnuiesc să încorporeze hota în mobilierul de bucătărie. Partea bună este că spre deosebire de hotele încorporabile normale, cele industriale, profesionale, sunt mult mai eficiente. Acestea dispun de filtre speciale și de un robinet care permite scurgerea grăsimilor acumulate. Hotele profesionale din inox pentru bucătărie la prețuri bune reușesc să facă diferența între o casă curată și una care miroase a bucătărie de restaurant. Atât timp cât există soluții profesionale pentru probleme casnice, nu văd de ce nu ar trebui să apelăm la ele, mai ales că de cele mai multe ori sunt singurele capabile să facă față în adevăratul sens al cuvântului.

Hotele telescopicehote profesionale din inox pentru bucătărie la prețuri bune care sunt însă ceva mai scumpe la vedere. Ele există însă, pot fi comercializate mai ales de către cei care dețin în bucătărie mai multe stații de gătit pe care le folosesc însă pe rând, nu în același timp. Hotele telescopice se mută deasupra stației de gătit foarte simplu după care ele revin la poziția inițială. Poate în timp vor deveni un pic mai celebre însă momentan există un trend care îndepărtează oarecum oamenii de bucătărie. Românii nu prea mai obișnuiesc să gătească acasă din păcate.

Hotele insulă hote profesionale din inox pentru bucătărie la prețuri interesante care sunt folosite de obicei în momentul în care există o bucătărie de tip open space, cu insuliță. În acest caz se instalează o hotă centrală profesională de bucătărie care se ajustează pe înălțime în funcție de nivelul camerei și care reușește să absoarbă aburul, mirosul și grăsimea cu brio chiar dacă aragazul nu este poziționat la perete. Să nu uităm faptul că hotele profesionale sunt mai mari cu 7-8 centimetri în medie decât aparatele de gătit, astfel încât să existe eficiență maximă.

De unde putem cumpăra hote profesionale din inox pentru bucătărie la prețuri bune?

Tubovent.ro este una dintre opțiunile cele mai bune. Discutăm despre un producător ce reușește să aducă pe piață niște produse profesionale la prețuri românești, sau mai bine zis, pe buzunarul românului. Un amic de-ai mei a cumpărat de la ei o hotă fast food (snack) profesională, și au fost destul de mulțumiți, comparativ cu ofertele celorlalți jucători de pe piață, au reușit să aleagă cel mai bun raport calitate-preț. Rămâne la aprecierea fiecăruia de unde și ce cumpără însă ar fi bine să ne orientăm către cei care reușesc să aducă în prim plan produse de calitate la prețuri potrivite.

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.