Motivul principal pentru care NU vindeți casele și apartamentele scoase la vânzare

Pentru că sunteți niște idioți. Și idioții nu au cum să vândă nimic, nici măcar un ac. Mă uitam zilele trecute pe la apartamente, case și garsoniere în Drobeta Turnu Severin, sau așa cum îmi place mie să-i mai zic „Orașul Foamei”.

Îi zic „Orașul Foamei” pentru că nu există industrie aici. Există doar depopulare și drept urmare, oameni plecați la muncă în străinătate care trimit bani în țară la familii, bani pe care oamenii îi cheltuie în zecile de magazine din urbe.

Despre salarii, nimeni nu oferă mai mult decât minimul pe economie, orice ai lucra. Dacă ai bafta să găsești ceva de muncă. Dacă ai studii superioare, nicio șansă, n-ai unde pentru că după cum spuneam mai sus, nu există industrie.

Și mă uitam pe la imbecilii care au scos casele la vânzare. Ei au plecat pe la muncă în străinătate și clar nu mai au gând de revenire pe-aici. Așa că s-au gândit ei să vândă casele și apartamentele. Problema e că s-au gândit destul de prost.

Cer niște bani prostește, ei așteaptă mai mult să pice un imbecil, nu să apară un cumpărător. De exemplu, apartamentele cu 2 camere se vând cu 33-35 de mii de euro în loc de 17-18 mii cum e normal.

Că dacă te duci la un evaluator, cam aceasta este suma pe care ți-o va spune că face un imobil într-un oraș mic de provincie, mort din punct de vedere industrial. Așa că, domnilor proști, nu veți vinde nimic niciodată atât timp cât voi umflați prețurile aiurea.

Cum voi nu aveți planuri cu orașul ăsta nimeni nu are, așa că sunt șanse mici să găsești pe cineva care să vrea să se lege de rahatul ăsta de oraș cu prețuri normale la imobile, de 17-18 mii, ce să mai zicem despre nesimțirile care cer 33 de mii pentru 2 camere?

Băi handicapaților, v-au luat mințile banii și aveți impresia că orice rahat se vinde cu cât vreți voi? V-ați învățat la bani mulți după ce-ați crescut o viață întreagă în sărăcie la coada vacii…

Curios câți ani vor mai sta la vânzare apartamentele astea cu prețuri de București într-unul dintre cele mai sărace orașe din România.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.