Cum își transformă românii orice job în dream job – despre taximetriști

Zilele trecute am avut câteva experiențe destul de neplăcute cu taximetriștii din oraș. Unii nu au vrut să mă ia către casă pentru că nu le convenea ruta, cu toate că era o cursă destul de lungă comparativ cu media orașului.

Alții m-au ocolit suficient de mult intenționat astfel încât să adune cu 20% mai multă distanță față de normal. Au mai fost și taximetriști care de supărare că nu le-a convenit destinația finală au lovit oglinzile altora de pe stradă, ale mașinilor parcate.

Și-au pierdut pur și simplu concentrarea și au stat îmbufnați precum aricii doar pentru că, vezi doamne, adresa mea din buletin se află într-o zonă în care ei nu doreau să rămână. Nu știu frate, parcă-i obligă cineva să fie taximetriști dacă merge rău.

Parcă stă cineva și-i amenință cu pistolul, nu cumva să-și dea demisia și să se apuce de altceva. Nu fraților, lor nu le place meseria dar au ei grijă să o transforme într-un dream job. Te ocolesc, te refuză la comandă și așa mai departe.

Nu au pic de respect unii dintre ei față de clienți și chestia asta îndrumă tot mai mulți cetățeni către alternative gen Uber sau chiar transportul public de persoane. Decât să-ți faci nervi cu taximetriștii lui Pește Prăjit, mai bine îți vezi de treaba ta. Te duci pe jos.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.