Copertine retractabile – soluția perfectă pentru spațiile comerciale amplasate la parterul blocurilor

Magazinele amplasate la parterul blocurilor au de multe ori viață grea. Cu toate că beneficiază de un vad comercial foarte bun, există situații și neplăceri cauzate evident de miile de oameni din jur. Este un compromis pe care proprietarii de astfel de entități comerciale îl acceptă, cu toate că am observat faptul că în ultima vreme tot mai multe magazine de cartier au început să se închidă, și culmea, nu neapărat din lipsa profitabilității. Nu totul se rezumă la bani, uneori oamenii se satură pur și simplu de lipsa de bun simț a celor din jur. Una dintre soluțiile care oferă o oarecare protecție față de această lipsă de bun simț a celor din jur o reprezintă aceste copertine retractabile, care se instalează simplu și rapid. Haideți să vedem care sunt avantajele pe care le aduc ele pentru cei care dețin magazine la parterul blocului.

Copertine retractabile – soluția perfectă pentru spațiile comerciale amplasate la parterul blocurilor

„Vecinii” nu mai pot să supere clienții din moment ce sunt instalate copertine retractabile

Efectiv cei care locuiesc deasupra magazinului nu mai pot să vadă cine intră sau cine iasă din incintă, aceste copertine retractabile obstrucționează vizibilitatea. Nu puține sunt cazurile în care clienți vechi vin cu reclamații la proprietarii de magazine cum că au fost scuipați în cap de cei de deasupra, ori stropiți cu apă, ori loviți cu fel de fel de obiecte ciudate, de la ouă până la cartofi și ceapă. Deși sună ciudat sau a film de comedie, aceste lucruri chiar se întâmplă în România iar unii dintre proprietarii de business-uri amplasate la parterul blocurilor s-au cam săturat de ele. Pur și simplu nu prea există lege sau pedeapsă pentru românii cărora le place să arunce cu diverse lucruri de la balcon. Deși mulți dintre voi ați spune că ar trebui montate copertine normale, de tip marchiză, ori copertine balcon, ar fi mai bine dacă s-ar monta copertine retractabile. Acestea reprezintă o soluție mult mai modernă și mai potrivită în contextul unei societăți, în plus, reușesc să aducă un plus de dinamică magazinului atunci când se dorește mai multă lumină naturală.

Trotuarul devine dintr-o dată mai curat prin intermediul acestor copertine retractabile

Românii nu au o problemă doar cu scuipatul, cu aruncatul cu ouă sau ceapă de la balcon, spre trecătorii de sub ei. La capitolul civilizație suntem încă spre Evul Mediu din păcate. Unii și-au făcut prostul obicei să arunce gunoiul de la fereastră, cu tot cu plasă. Se aruncă orice, de la hârtii și celofan, la doze goale de suc și PET-uri de bere. Pentru unii, e mult mai comod să procedeze în acest mod decât să pună gunoiul într-un sac și să-l ducă la tomberon jos, acolo unde-i și este locul. Din păcate, sarcina de a curăța trotuarul din fața magazinului cade tot în seama proprietarului. Asta e țara, unii murdăresc din cauza nesimțirii, alții adună după ei. Acest lucru încetează odată cu instalarea de copertine retractabile. În momentul în care oamenii vor vedea că jos există o copertină, nu vor mai arunca gunoiul. Dacă aruncă și rup copertina sunt buni de plată așa că nu se mai încumetă. Acesta este motivul pentru care și cafenelele cu vad și mese pe trotuar au început să apeleze la copertine terase, protecția și liniștea clientului sunt cele mai importante.

Avantaje secundare ale copertinelor retractabile

  • Incinta magazinului devine mult mai răcoroasă pe timp de vară, aceste copertine retractabile împiedică soarele să mai bată în vitrina din sticlă. Știm cu toții faptul că sticla încinsă amplifică înăbușeala din magazine. Înăbușeala din magazine este o lipsă de respect atât față de clienți cât și față de angajați. Oamenii merită condiții bune.
  • Apare o oarecare economie de energie electrică pe timp de vară, incinta fiind mai răcoroasă instalația de aer condiționat nu mai funcționează la capacitate maximă, nu mai este nevoită să se forțeze.
  • Dacă se dorește mai mult soare sau mai multă lumină, aceste copertine retractabile se strâng lângă zid și problema este ca și rezolvată, spre deosebire de copertinele fixe care odată instalate sortesc magazinul la lipsă de lumină naturală pentru totdeauna. Ele reprezintă o soluție temporară sau permanentă perfectă.

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.