De ce se fac babele mov în cap?

Mă ajută și pe mine cineva să înțeleg de ce naiba femeile bătrâne dezvoltă această pasiune de a-și turna în cap sub formă de vopsea de păr toate culorile curcubeului? Care mai de care mai stridente și mai ciudate.

Unele dintre ele după ce că mai au un smoc de păr, că le-a cam căzut, țin morțiș să-l coloreze cu o culoare suficient de ciudată cât să întoarcă toată strada capul după ea și să spună-n gând „Ia uite-o și p-asta ce culoare și-a pus în cap!”.

Căci de bine, nu are cum să te vorbească nimeni dacă ești soră cu kitsch-ul. Sunt curios dacă mămăițele astea care sunt toate trecute de 70 de ani, aceeași boală au avut și-n tinerețe, adică să se transforme în niște adevărate paiațe prin intermediul părului.

Cum să te faci frate mov în cap? Ce culoare mai e și asta? Și am mai văzut o baborniță zilele trecute verde, un verde așa deschis și nici măcar nu era verde peste tot, ci doar așa pe la vârfuri, restul părului era alb.

Nu știu fraților, zicem noi de generația asta care vin din spate că e nu știu cum, că face nu știu ce, dar mă uit și la bătrâni și parcă cu unii dintre ei, nu îmi e rușine deloc. Aceeași prostie o văd și la ei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.