Cum alegem prima mașină? Mașina de începător

Dacă ți-ai luat recent permisul de conducere probabil nu ai mai avut de-a face până acum cu mașinile. Nu prea te pricepi și te întrebi probabil ce anume ar fi potrivit drept primul autoturism. Ei bine, vom lămuri acest mister în cele ce urmează.

Cum alegem prima mașină? Mașina de începător

Trebuie să fie o mașină nu neapărat ieftină, dar pe care să-ți permiți să o întreții. De cumpărat e simplu, cu 4000 de euro cumperi azi BMW X5, Touareg, Audi, Mercedes, însă trebuie să știi că dacă se strică, piesele vor fi destul de costisitoare. De exemplu un far din plastic de Touareg versiunea 2004-2005 se vinde cu 1000 de lei, o sumă fantastică din punctul meu de vedere. Gândește-te că e posibil să o găsești lovită în parcare sau să o lovești chiar tu, caz în care trebuie să o repari singur.

Dacă pentru tine asemenea reparații nu sunt o problemă, dacă ți le permiți, ești liber să cumperi ce mașină dorești. De asemenea, trebuie să știi că dacă este o mașină mai exclusivistă, o să ai mari probleme în a găsi piese pentru ea la dezmembrări așa că ar fi bine ca cel puțin pentru prima mașină, să mergi pe ceva general gen Golf sau Focus.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.