6 avantaje mai putin cunoscute daca inveti limba engleza

Toata lumea este de acord ca pentru a studia o limba straina este important sa ai in vedere toate oportunitatile de viitor pe cunostintele dobandite ti le ofera.

Pe langa motivele cele mai importante, mai sunt si mici avantaje pe care le dobandesti daca faci alegi sa te inscrii la cursuri de limbi straine. De exemplu, cunoasterea limbii engleze presupune mult mai multe avantaje la fel de importante precum dezvoltarea abilitatilor tale de a gandi intr-o limba care desi la inceput iti este straina, ulterior ajunge sa iti fie familiara.

Intelegi mai bine filmele

Avand in vedere ca industria Hollywood produce filme pentru toata lumea in limba engleza, cunoasterea acestei limbi ajuta foarte tare la o intelegere mai buna a filmelor. Iar, de cele mai multe ori, subtitrarile reduc mult din esenta unui film sau din remarcile amuzante ale personajelor. Daca stii bine engleza, nu vei mai avea nevoie de subtitrari.

Vei intelege mai usor ceea ce se intampla in film si iti vei spori atentia asupra vizualului si imaginilor. In asa fel, poti sesiza toate subtilitatile regizorale si firul narativ al filmului va avea mai mult sens.

Intelegi mai bine muzica

La fel ca in industria cinematografica, industria muzicala este plina de artisti cunoscuti la nivel international care canta melodii in limba engleza. Printr-o cunoastere mai buna a limbii engleze vei intelege ceea ce a vrut autorul pieselor sa spuna si mai mult decat atat vei putea sa inveti versurile mai usor. Pentru ca fiecare artist isi doreste sa transmita emotie prin melodia sa, mesajul acestuia ajunge garantat la tine.

Intelegi mai bine cartile scrise de autori englezi

Daca inveti engleza, vei putea sa te bucuri mai bine de lucrarile unora dintre cei mai renumiti scriitori ai lumii, in limba in care au fost intentionate sa fie citite. Operele lui Shakespeare vor avea un nou inteles, daca stapanesti bine limba engleza.

Traducerea cartilor dintr-o limba in alta rareori pastreaza maiestria scriitorului. Iar singura modalitate de a aprecia corect literatura clasica si consacrata este sa o lecturezi in limba sa originala. In plus, daca faci asta, iti vei imbunatatii considerabil cunostintele si aptitudinile in limba engleza.

Te apropii de pop culture

Cum toata cultura pop vine din strainatate, tot astfel cei mai apreciati creatori de continut prefera sa se adreseze unui public cunoscator de limba engleza. Pe langa muzica, filme si carti, toate platformele sociale, cum ar fi Youtube, Instagram, Facebook, Twitter, sunt pline de persoane care creeaza continut in limba engleza. Cel mai bun exemplu este Youtube. Acolo cei mai mari vloggeri sau cele mai multe videoclipuri de tip tutorial sunt in limba engleza.

Cunosti mentalitati noi

Daca inveti limba engleza, iti este mai usor sa comunici cu oameni noi. Iar comunicarea este pasul catre noi prietenii. Incepand sa discuti cu oameni noi vei avea oportunitatea sa descoperi noi mentalitati si directii diferite de gandire fata de cele cu care esti obisnuit.

Daca pleci intr-o calatorie in strainatate, prin abilitatile tale de limba engleza, vei reusi sa te intelegi cu locuitorii acelei tari si o sa asimilezi mai usor modul lor de a gandi si de a se comporta.

Ai acces la mai multe materiale de studiu

Daca doresti sa aprofundezi un anumit subiect si ai nevoie de mai multe informatii, trebuie sa stii ca cele mai multe materiale de studiu sunt scrise in limba engleza, iar aproximativ 55% din tot ceea ce exista pe internet este in limba engleza.

Engleza este, de asemenea, limba stiintei. Daca inveti engleza vei avea acces la o bucata mai mare de cunostinte disponibile pe internet.

Daca te-ai convins si tu ca engleza trebuie acceseaza www.cursurimeditatii.ro, locul unde vei gasi informatii utile despre meditatii, indiferent de nivelul tau de studiu.

Daca esti din capitala, acestia ofera cursuri de engleza Bucuresti in cadrul carora proofesori bine instruiti se vor asigura ca vei invata cat mai bine eficient limba engleza, limba germana, limba franceza.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.