La cine apelăm pentru lucrări de epuisment de calitate?

Lucrările de epuisment sunt deseori complicate și din acest motiv, trebuie făcute doar de firme cu experiență în domeniu. Epuismentele sau cum mai sunt ele numite în sens larg, desecări freatice, devin necesare în momentul în care un constructor dorește să scape de apele subterane de pe un teren pe care urmează să înalțe o clădire. Cred că ne dăm cu toții seama cam ce se poate întâmpla cu o clădire de sute, poate chiar mii de tone așezată pe un teren instabil, plin de apă.

Din fericire, datorită tehnologiei moderne, putem să scăpăm de această apă subterană destul de rapid cu condiția să apelăm la o companie cu experiență în lucrări de epuisment. Acest aspect al experienței companiei care execută un epuisment este crucial pentru viitorul construcției și cred că orice dezvoltator ar trebui să încerce să lucreze cu cei mai buni pe acest sector, nu cu cei mai ieftini cum se întâmplă de obicei. Prin definiție, calitatea vine la pachet cu un preț pe măsură.

Lucrările de epuisment pot fi făcute indiferent de natura terenului nu doar pentru epuizarea apelor subterane, dar și pentru menținerea nivelului freatic scăzut pe anumite suprafețe, permițând astfel lucrări de terasamente, excavații și construcții sub nivelul freatic. Acestea sunt niște lucrări tehnice foarte bine calculate iar importanța lor este crucială, nu este loc pentru greșeală, pentru eroare.

La cine apelăm pentru lucrări de epuisment de calitate?

Pentru lucrări de epuisment, indiferent că este vorba despre foraje cu pompare directă, foraje cu filtre acciculare sau drenaje, după cum spuneam mai sus, trebuie să apelăm la companiile vechi pe piață care știu ce fac, care au tehnică modernă, care au reușit să se facă cunoscute de-a lungul timpului prin calitate și respect față de client. Una dintre aceste companii este SC Aqua Forinstal SRL, pe care o găsiți și online accesând site-ul euroforaj.ro. SC Aqua Forinstal SRL a luat ființă în anul 2012 însă oamenii din spatele ei au început munca în domeniul forajelor și epuismentelor încă din 2003.

De asemenea, dovadă a calității și a seriozității lor stă portofoliul destul de interesant. Acesta poate fi accesat de asemenea online iar cei care vor fi suficient de curioși să se intereseze despre aceste lucrări, vor vedea că de-a lungul timpului, misiunile SC Aqua Forinstal SRL nu au fost deloc simple. În plus, însuși vechimea pe o piață atât de instabilă precum cea din România este un semn destul de clar că această companie are intenții serioase, că nu este o firmă afiliată politic vreunui buget local. Cei care nu sunt serioși dispar singuri de pe piață în timp așa că vechimea reprezintă un bonus de încredere.

Desigur, fiecare constructor este liber să lucreze cu cine dorește. Ideea este că de-a lungul timpului, s-a creat un anumit trend prin intermediul căruia conceptul „ieftin și mult” s-a înfiripat în mentalitatea colectivă și a devenit foarte folosit și în domeniul construcțiilor. Un epuisment de slabă calitate nu aduce în prim plan decât probleme pe termen mediu și lung, ca orice abatere de la normele de calitate de altfel. Trebuie să evoluăm și să încercăm pe cât posibil să schimbăm acest tip de mentalitate păguboasă pentru toată lumea. Din toate punctele de vedere, lucrările de epuisment trebuie să fie de calitate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.