Reclamă pe indignarea românilor

Cât de simplu e să-ți faci reclamă gratis în România? Păi nu prea greu, cel puțin la concluzia asta am ajuns eu după ce am văzut clipul cu metrul de autostradă construit în Moldova, în care un domn patron de rețea de fast food-uri pe care a avut grijă s-o bage bineînțeles în clip, îndrumă românii de rând la ceva grevă stupidă care oricum nu rezolvă problema. Nu rezolvă situația, dar omul și-a făcut reclamă gratuită pe spinarea indignării și frustrării românului de rând, are vrea domne’ și el autostradă.

Da, vrea autostradă dar de 30 de ani votează aceleași lichele care nu au construit acele autostrăzi. Cum naiba au unii impresia că se poate rezolva ceva în felul ăsta, nu-mi explic. Ne solidarizăm așa prostește cu… o reclamă? Dar ce, nu se putea face vâlvă și fără reclama la Spartan? Ba normal că se putea dar, repet, omul a vrut reclamă gratis, nu să facă efectiv ceva în România. Oameni buni, dacă vreți autostrăzi, mergeți la vot și puneți ștampila pe cineva care nu a mai fost la putere niciodată. E singura soluție.

Nu mai credeți în balivernele și emoțiile cu care se face reclamă pe internet. Cu emoțiile și cu 15 minute opriți din muncă veți rămâne. Sunteți luați de proști cu toții într-o campanie publicitare pur românească, în care se vrea mult de bani puțini, prin manipularea sentimentelor maselor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.