Dan Bălan și dragostea din teiul ucrainean

Haideți că a ieșit piesa întreagă a lui Dan Bălan +  Katerina Begu, o variantă așa, filozofică cum îi place lui Dan s-o numească. Evident, clipul a făcut deja vreo 3 milioane de vizualizări.

Toată lumea a cerut clip special și iată c a ieșit. Părerea mea este că pentru timpul puțin pe care l-au avut, a fost foarte ok, piesa chiar e specială și foarte sentimentală.

Dan Bălan oricum a făcut tranziția la piese de suflet așa că i se potrivește de minune. Și tipa asta Katerina Begu, parcă nici că se putea o combinație mai bună. Și vocea se potrivește, și felul în care arată, etc. Cred că atunci când e să se întâmple ceva cu totul special, se întâmplă frate.

Sper ca Dan să câștige Vocea Ucrainei cu piesa asta și pe viitor, vreau neapărat să-l văd la Vocea României. Este un loc acolo și pentru el, față de oamenii care sunt acum în acele locuri, Dan chiar este un personaj mai bun. Nu superior, că sunt toți artiști și nu se poit compara așa, dar la muzică, Dan are ceva aparte. Știe să ajungă la suflete și piesa de mai sus demonstrează acest lucru din plin.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.