5 motive să comanzi mâncare la domiciliu de la bonpizza.ro

Dacă locuiești în Sectorul 3 din București, ți se face foame și nu prea știi de unde poți să faci rost de mâncare, trebuie să știi că ar fi o idee destul de bună să faci o comandă pizza Sector 3 la bonpizza.ro.

În ziua de azi, a comanda mâncare la domiciliu este ceva destul de banal, mai ales pentru cei care locuiesc în Capitală și nu prea au timp să mai gătească.

Viața în București este oarecum mai agitată iar ziua pentru cei care își duc traiul în cel mai mare oraș din țară pare să aibă mereu mai puțin de 24 de ore.

Ei bine, nu-i problemă. Există multe restaurante care te pot salva de la a mai porni aragazul printre care și bonpizza.ro.

Există de fapt 5 motive pentru care ar trebui să încerci o comandă cu livrare pizza la domiciliu, ori alt tip de mâncare de la acest restaurant din Sectorul 3, București.

5 motive să comanzi mâncare la domiciliu de la bonpizza.ro

  1. Au oferte foarte faine la pizza. E important ca o pizzerie să demonstreze faptul că-și respectă clienții și poate face acest lucru doar prin prisma ofertelor. Nu zic că trebuie să dea mâncare multă la prețuri mici, dar trebuie să încerce întotdeauna să mulțumească prin ceea ce oferă. De exemplu, cei de la bonpizza.ro au acum o ofertă destul de interesantă: pizza de 42 cm + cola la 1.25L +desert la 42 de lei. Mi se pare o ofertă foarte interesantă, de bun simț.
  2. Au mâncare bună pentru cei care nu doresc pizza. Poate că nu toată lumea vrea pizza, poate că nu toți cei din familie au poftă de pizza. Cei de la bonpizza.ro aduc la comandă, la domiciliu și meniuri diverse (de la mici la burgeri), paste, platouri, salate, etc. Această diversitate este o recomandare în plus pentru un restaurant capabil să facă față cerințelor anului 2018.
  3. Au recomandări bune pe Facebook. Cel mai important aspect: recomandările. Atât timp cât discutăm despre un business ce activează și online, feedback-ul venit prin intermediul paginii de Facebook este crucial. În România, oamenii au obiceiul să-și spună supărările online în cazul în care au parte de experiențe neplăcute cu restaurantele așa că vă puteți baza fără probleme pe feedback-ul lăsat de către clienți pe pagina de Facebook a celor de la bonpizza.ro.
  4. Au program de lucru foarte bun. Se întâmplă de multe ori să terminăm munca ori treburile pe care le avem de rezolvat, târziu în noapte. Evident, cam neglijăm mesele de peste zi și ni se face destul de foame. Din cauza oboselii, clar nu mai avem chef de gătit sau alte minuni așa că încercăm să facem o comandă online într-un restaurant serios. Vă dați seama de seriozitatea unui restaurant care onorează și livrări la domiciliu după programul de livrare. Bonpizza.ro să primească ultima comandă în jurul orelor 23:30, ceea ce e destul de ok din punctul meu de vedere.
  5. Au livrare gratuită în Sectorul 3. Pentru ca toată lumea să fie mulțumită, livrarea în sectorul 3 este gratuită pentru cei care comandă pizza la bonpizza.ro. Evident, în funcție de distanță există un prag minim pentru comenzi de 30 sau 50 de ron, ceea ce e perfect normal. Orice pizzerie care se respectă o să ofere clienților livrare gratuită pentru comenzile la domiciliu, în funcție de distanță bineînțeles. Ar fi deplasat să cerem unui restaurant livrare gratuită dintr-un sector în altul sau de la un capăt la altul al Bucureștiului.

Acestea sunt cele mai importante 5 motive pentru care ar trebui să comandați pizza sau diverse mâncăruri de pe bonpizza.ro. Rămâne la alegerea voastră dacă decideți să faceți o încercare sau nu, mai mult ca sigur veți fi mulțumiți.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.