Unde se duce umorul?

Am găsit mizeria asta pe YouTube și pentru că a fost pusă la cale de mai mulți comedianți, am fost oarecum surprins să văd că n-are niciun pic de umor. Nu știu de ce, dar am impresia că umorul românesc se duce de râpă. Nu mai e altceva decât înjurături și violență și nu știu de ce. Și la iUmor au câștigat de obicei numerele vulgare. Românii nu mai sunt obișnuiți cu bunul simț, cu calitatea?

Păi nu prea. Din moment ce nu mai are cine să producă umor de calitate, de unde să mai știe oamenii, tinerii în special ce este acela?  Majoritatea tinerilor râd la mizerii de-astea făcute de Micutzu și Bucălae. Bucălae e așa de amuzant că nu mai știe nimeni nimic de el de când a fost pe la iUmor. A câștigat iUmor și de atunci a intrat în umbră. Glumeam, n-a câștigat nimic. N-avea cum să câștige atât timp cât e varză, suficient de varză cât să facă o mizerie de-asta cu Micutzu.

E trist să vezi că ne degradăm constant ca societate. E trist să vezi ol prostie de-asta de clip care nu ar fi existat niciodată într-o lume normală la cap. Am pus și eu mizeria cu pricina mai jos, să o vedeți dacă vreți. Oricum cred că va fi dată jos curând la câte înjurături își vor lua protagoniștii acestui umor de 2 lei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.