Masajul erotic, alternativa de relaxare pe cat de controversata, pe atat de ravnita

Avem adesea nevoie de relaxare, de detensionare, dorim sa mai uitam de stresul care planeaza zi de zi asupra noastra. In timp ce unii numai viseaza la clipe de rasfat petrecute intr-un decor intim si la o modalitate prin care pot lasa, macar pret de cateva clipe, toate grijile cotidiene, altii apeleaza la masajul erotic, realizat in saloanele de specialitate.

In cazul in care nicio alta alternativa de relaxare nu s-a dovedit a fi eficienta pana acum, poate ca o astfel de experienta trebuie testata. Desi multi ezita initial, atunci cand ajung sa aiba parte de o sedinta de masaj erotic efectuata ca la carte, cel mai adesea aleg sa revina, dand uitarii acea reticenta resimtita la inceput din varii motive.

Iata numai cateva dintre beneficiile de care au parte cei care aleg experienta unui masaj erotic.

Masajul erotic iti poate furniza doza de fericire de care ai nevoie

Intrucat fiecare centimetru de corp iti este masat, te vei destinde nu doar fizic, ci si psihic. Altfel spus, starea de relaxare pe care o vei resimti la nivel fizic isi va extinde efectele si la nivel mental. Una peste alta, la finalul sedintei de masaj starea ta generala va fi una pozitiva, ceea ce te va face sa fii fericit. Este posibil sa stii deja ca prin masaj este stimulata productia de endorfine, substante cunoscute sub numele de „hormoni ai fericirii”.

Te eliberezi complet de stres

Daca ocupatia ta zilnica implica un nivel inalt de stres, o alternativa prin care te poti elibera si uita de griji este fara indoiala masajul erotic. Vei trai senzatii unice, inegalabile ca intensitate, deopotriva relaxante ce iti vor incita toate simturile. Asta inseamna ca grijile si problemele vor trece in plan secund.

Te relaxezi complet intr-un ambient intim

Masajul erotic reprezinta o maniera la indemana prin care sa te eliberezi de tensiunea acumulata la birou, mai ales atunci cand activitatea ta presupune multe ore de stat pe scaun. Maseuzele profesioniste din cadrul saloanelor de renume le ofera clientilor un tratament regesc si totodata o experienta plina de relaxare si placere.

In tot acest ambient al placerii un aport il aduce decorul special amenajat care te imbie la relaxare. Este vorba despre spatii luxoase, cu camere elegante si primitoare, care parca te invita sa te dezbraci de inhibitii si sa te lasi dus pe culmile placerii. Lumini difuze, muzica in surdina, lumanari parfumate si uleiuri aromate – toate aceste elemente completeza miscarile atent alese ale maseuzei care ii ofera beneficiarului un masaj erotic desavarsit.

Iti imbunatatesti starea de sanatate

Poate ca stii sau poate ca nu, masajul stimuleaza circulatia sangelui. Cu atat mai mult se face resimtit acest avantaj, atunci cand mizezi pe experienta unui masaj erotic. Prin stimularea circulatiei este incurajat si procesul de eliminare a toxinelor din organism, ceea ce inseamna implicit imbunatatirea starii de bine.

De asemenea, beneficiaza pe deplin persoanele sedentare, intrucat acest tip de masaj actioneaza asupra fiecarei portiuni de corp. Elimina tensiunile musculare, ceea ce poate determina corectarea posturii si eliminarea unor dureri repetate pe care pana acum nu reuseai sa le ameliorezi.

Intr-un final, decizia iti apartine. Nu vei sti daca merita sau nu o sedinta de masaj erotic decat atunci cand alegi sa ai parte de una si pasesti cu incredere pragul unui salon specializat in aceasta arta. De asemenea, exista masajul tantric pentru cuplurile curajoase, care vor sa isi reimprospateze viata amoroasa. Astfel de experienta pot fi traite in cadrul salonului de masaj Artemis, despre care cei interesati pot afla mai multe informatii accesand site-ul masajclub.ro.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.