Cei mai buni în carvlog: Pop, Popescu și STACS TV

Eu unul nu prea urmăresc YouTube în România pentru că nu prea am ce vedea. Numai certuri, scandaluri, copii care au impresia că autotune e muzică și așa mai departe. Personalitate zero pentru niște copii răsfățați.

Pe parte de carvlog, trebuie să recunosc faptul că mai arunc câte-un ochi de fiecare dată când trei canale de YouTube postează câte ceva. Există de fapt din punctul meu de vedere DOAR trei canale de YouTube în România care se pricep la carvlog și care reușesc să mă țină atent în fața ecranului pentru mai mult de 3 minute.

Contează foarte mult și calitatea oamenilor din spatele camerei pentru a crea o conexiune cu publicul. Iată care sunt cele mai bune canale de YouTube pe parte de carvlog în România, din punctul meu de vedere.

Știu, o să vină să mă înjure lumea degeaba doar pentru că nu urmăresc aceleași rahaturi ca toți ceilalți dar stați chill, sunt obișnuit cu prostii de-astea. Când vreodată au fost românii capabili să înțeleagă faptul că mie poate să-mi placă ceva și altcuiva nu?

Mai trebuie precizat și faptul că nu am alcătuit un top, mai jos este doar ordinea care mi-a venit în minte.

Cei mai buni în carvlog: Pop, Popescu și STACS TV

  1. Pop, Ovidiu Pop este tipul care a mers până în UK cu o Dacie veche. Îl urmăresc demult și apreciez la el faptul că spre deosebire de alții care ajung să aibă mulți bani, mașini faine, a rămas același om.
  2. Andy Popescu. Și pe el îl urmăresc demult, de când ne prezenta Fabrica de Bitcoin. Ulterior a trecut și el pe carvlog și se descurcă destul de bine. A dat un mare șoc în carvlog-ul românesc am putea zice.
  3. STACS TV. O emisiune de foarte bună calitate atât din punct de vedere al imaginii cât și al conținutului. Foarte underrated pe YouTube dar e normal, calitatea ajunge greu la niște oameni care se uită cu sufletul la gură cum își toarnă muștar în cap Dorian Popa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.