Casierele de la hipermarket fac concurență funcționarilor publici la amabilitate

De multe ori nici nu-mi mai vine să intru pe la hipermarketuri. De multe ori după ce că stau la coadă ca milogul, ca cerșetorul, să bag bani în buzunarele acestor magazine, atunci când ajung la casă dau peste niște femei atât de nepoliticoase și de acre, încât ar face concurență la orice oră funcționarelor din spatele ghișeelor instituțiilor de stat.

Naiba știe, poate unele dintre ele chiar din asemenea domenii s-au „portat”. Or fi ieșit la pensie de la stat și ca să nu piardă vremea pe acasă, s-au angajat casierițe la hipermarketuri.

Din păcate, aceste femei acre nu au prea înțeles faptul că oamenii la care se uită ele urât, și cărora nu știu să le răspundă la salut, sau nu vor să le răspundă la salut, le plătesc salariile.

Da, că dacă nu aș merge eu să cumpăr de acolo, nici tu cel care citești acest articol, nici nimeni altcineva, magazinul s-ar închide și aceste babornițe care fac uneori reclamă la Baba Cloanța Cotoroanța ar ajunge în stradă, fără serviciu.

E destul de enervant să iei contact cu asemenea oameni care sunt plătiți să-ți zâmbească și să se poarte frumos cu tine ca și client. Și mai sunt acele casierițe care se poartă urât cu clienții din cauza faptului că nu le place jobul.

Păi mergeți fraților și angajați-vă în alt domeniu, nu vă mai chinuiți voi, nu mai chinuiți pe alții. Doar nu vă obligă nimeni să stați pironite în jobul de la hipermarket, nu?

Chestia e să mai ai și tu un pic de inteligență ca să-ți dai seama de treaba asta. Că dacă ești genul de om îngust la minte care nu realizează că există și alte oportunități în jurul lui, rămâi blocat într-un job pe care-l urăști mult și bine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.