Capsulele de cafea – cea mai mare țeapă din istoria cafelei

16 capsule = 112g = 22 de lei. Utilizând regula de trei simplă, înseamnă că 1 kg de cafea – 196 de lei. Voi vă dați seama că asta-i țeapa secolului? Cum naiba să dai aproape 200 de lei pentru un kilogram de cafea, care dacă stăm să ne gândim mai bine nici măcar nu este cafea naturală.

O grămadă de prafuri și chimicale băgate în aceste capsule pentru care ajungem să plătim aproape 200 de lei pentru 1 kilogram.

Din acest motiv, consider aceste capsule drept cea mai mare țeapă din istoria cafelei. Dacă mai pui la socoteală și faptul că un espressor de calitate pentru ele costă 400-500 de lei, unde naiba ajungi cu consumul?

Eu unul dacă aș putea aș interzice aceste capsule sau măcar aș face o campanie de conștientizare a situației. Să știe oamenii cât ajung să cheltuie cu cafeaua. Cred că fiecare dintre voi vă puteți imagina cam ce pungă de cafea de 200 de lei / 1 kg puteți cumpăra ca boabe. Ca și calitate mă refer.

De fapt, nu știu câți dintre voi ați fi dispuși să cheltuiți 200 de lei pentru 1 kg de cafea, însă vă înghesuiți să cumpărați aceste capsule cu costuri fantastice.

Românii de obicei atunci când aud de cafea de calitate care costă 200 de lei kilogramul încep să râdă și să facă bășcălie, însă la final demonstrează că sunt oameni cu gândire mai mult decât limitată, care se păcălesc destul simplu, mai ales acum când există „promoții” de genul cumperi 12 cutii de capsule și primești espressorul gratis.

Campanii menite să ia mințile oamenilor să le ia gândul de la costul kilogramului de cafea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.