Păcăleala cu sloturile online

N-aveam ce face mai devreme, mă plictiseam un pic așa că am zis să intru un pic într-un cazinou online să mă joc oleacă pe la sloturi. Fără bani.

Știam că prostiile astea de jocuri sunt făcute pentru a te falimenta pe tine ca jucător. Nimeni nu a ieșit pe plus la păcănele.

Fraților, dar să vedeți ce noroace pe mine. Ia priviți voi pozele de mai jos cum mai aveam puțin și adunam vreo sută de milioane credit.

Păi vreți voi să-mi spuneți mie că dacă era să joc cu bani reali mai prindeam eu așa sume? Haideți să fim serioși.

Treaba e în felul următor: atunci când te lasă să joci fără bani, de probă, te lasă să câștigi fabulos astfel încât să te facă să bagi bani reali apoi.

Dar când ai băgat bani reali, s-a zis comedia. Nu ai nicio șansă. Și mă mai enervează o treabă la cazinourile astea online.

Te obligă să verifici contul atunci când vrei să retragi banii. Și dacă nu-l verifici nu-ți dau nimic cu toate că tu ai câștigat pe bune.

Mie unul mi s-ar părea corect ca ei să ceară această verificare ÎNAINTE să depui. Să nu te lase să faci depunere până nu trimiți buletinul.

Păi ce fel de legi sunt în țara asta fraților? Când e de depus, e în interesul lor. Nu cer nimic. Când e de scos banii de la ei, vor verificare.

Eu când am zis că aceste cazinouri online nu-s altceva decât niște storcătoare de proști, mi-a sărit lumea-n cap.

Dacă ar fi după mine, aș da o lege să le desființez. Sau să elimin măcar păcănelele. Să rămână doar ruleta și BlackJack.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.