Ăștia sunt fraților românii – lenea întruchipată și prostia inimaginabilă

Atunci când vezi specificul unui popor, mergi în locurile unde oamenii sunt nevoiți să stea împreună, la grămadă, unde sunt nevoiți să interacționeze oarecum între ei. La supermarket de exemplu.

În imaginea de mai jos avem atât de multă Românie, încât am zis că merită să facem o poză să discutăm subiectul. Ce avem noi aici? Aici avem un pachet de brânză topită pus în raftul cu cipsuri.

Ce înseamnă asta? Înseamnă în primul rând că poporul nostru habar nu are cine i-a căcat izmenele. Suntem o nație de răzgândiți. Cineva a zis că nu mai vrea brânza aceea dar i-a fost prea lene să se ducă la lactate de unde a luat-o așa că a pus-o unde i-a venit răzgândire.

A pus brânza topită în raftul cu cipsuri. Omul nu s-a gândit nicio secundă că este un preparat care trebuie să stea pe la rece, că altfel se strică.

El și-a pus comoditatea și lenea mai presus ca valoarea unui bun. Asta e prostie combinată cu nesimțire.

Eu unul dacă aș avea un supermarket aș interzice acestor oameni să mai revină în unitate. Aș angaja pe cineva să stea la pază pe camere și când vede un astfel de personaj sinistru că pune salamul la cuie și bananele la mere, să-l dea afară din magazin în secunda doi.

Să învețe să se poarte civilizat, frumos, să educăm proștii cu alte cuvinte. Că pe-afară dacă fac prostii de-astea sunt scoși în șuturi din magazine în secunda doi.

Străinii au toleranță zero pentru nesimțiți ca noi. Și bine fac. Care nu-i în stare să-și miște stârvul 10 metri până la locul de unde a luat un produs pe care nu-l mai dorește, să-și vadă de treabă. Să cumpere online.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.