Lăcomia strică șmecheria

Tot mergeam pe la magazinele de cartier astă vară când mă lua setea să mai iau câte-o doză de Cola. Și îi tot înjuram că erau patronii lacomi și băgau la ladă dozele pe care trebuiau să le dea GRATIS la diverse promoții. Mi se părea un gest de toată jena dar hei, nu toți sunt corecți ca mine.

Ei bine, fraților, iată că am dat de practica asta și la case mai mari, la Cora. Nu știu ce se întâmplă cu magazinul ăsta dar de fiecare dată când trec pe la ei, rămân cu amintiri de poveste. Ia uitați cum stau în ladă la ei dozele pe care scrie clar „A nu se comercializa separat” Păi da, aproape 2 lei bucata.

Cât câștig să ai fratele meu cu asemenea practici? Îți cumperi la final de lună un Ferrari sau un Lambo? Ce faci cu câteva sute de lei că mai mult? Evident, oamenii au mai multe promoții de-astea din care fac venituri suplimentare în detrimentul clientului. Culmea, tot ce cei care le bagă bani în buzunar își bat joc. În loc să le dea doza la promoție așa cum e normal și firesc, ei o vând separat, chiar dacă scrie pe ele clar că nu-i voie. S-au gândit cei de la Coca Cola că dozele vor fi vândute pe nașpa, aveau și ei destule date despre lăcomia românească dar uite că pe unii nimic nu-i poate îndeplini.

Acum înțelegeți de ce sar paznicii ca arși atunci când vrei să intri să filmezi în magazine? Cu toate că nu au voie să te împiedice să o faci… Evident că atunci când ai multe de ascuns, începi să interzici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.