Fortificații anti bomba atomică

Eu înțeleg ce înseamnă să locuiești într-o țară săracă. Înțeleg faptul că rata infracționalității este ridicată în România și că se poate întâmpla ca hoții să-ți calce locuința dacă stai la etajele inferioare, în special la parter.

Dar fraților, să faci așa ceva? Să bagi la fier în aceste grilaje cât pentru ridicarea unei noi case, mi se pare absurd. Omul a făcut o cușcă acolo, ambele balcoane de fapt sunt învelite într-un grijal de-o seamă cu blocul de altfel.

Nu cred că e o „operă” recentă. Acuma pe bune fraților, există camere de supraveghere, dispozitive anti efracție dacă tot ai impresia că dau hoții năvală la tine în casă prin balcon.

Doamne ferește să aibă loc un incendiu în casă și tu să fii blocat în acest balcon, mori ca șobolanul. nu ai absolut nicio șansă. Sau na, cine știe ce fel de experiențe o fi avut omul în trecut. Sau poate e chiar hoț de meserie că știm cu toții vorba aia „Hoțul de hoț se teme”.

Am mai văzut noi balcoane închise sau grilaje puse pe la ferestre dar nu știu, parcă e prea de tot. Eu unul nu aș putea niciodată să fac așa ceva. M-aș simți ca la pușcărie de fiecare dată când m-aș uita pe fereastră printre acele zăbrele. Dacă ne uităm la poza asta, cred că cele două balcoane rezistă cu brio și la bomba atomică la cât fier au acolo sudat, la câtă fortificație s-a făcut acolo.

Voi ce părere aveți? Ați vrea să puneți sau ați pus și voi zăbrele pe la geamuri sau balcoane? Nu știu, unii oameni cred că s-au născut fără simțul acesta al ridicolului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.