Cum am ajuns să consum 10 ore de YouTube pe zi

Sunt consumator, recunosc. Dar nu de droguri ci de YouTube. M-am uitat pe telefon acum câteva minute și la aplicația Android a apărut un contor. Time Watched se numește și arată statisticile contului de Google pe zile, săptămâni și media zilnică. După cum se poate vedea, eu am o medie de 10 ore și 21 de minute pe zi. Cum am ajuns la asemenea cifre în ideea în care muncesc de dimineață până noaptea, vă dați voi singuri seama.

Țin youtube pornit mereu în fundal. M-am obișnuit să lucrez pe muzică. Mă avantajează și faptul că AdBlock funcționează pe desktop, căci de pe mobile YouTube a devenit aproape imposibil de folosit. Mai rău te enervezi cu atâtea reclame puse chiar și pe piesele muzicale. Sunt câte unii disperați care bagă câte două reclame la început de piesă, una de 15-20 de secunde, alta de 45 sau chiar 1,3 minute. Da frate, prinzi la rând două piese de-astea de-ți strică tot cheful așa că pe Pc e destul de ok.

Nu am avut niciodată nimic cu oamenii care pun reclame pe clipuri dar nici cu disperații de bani nu m-am înțeles. De ce se chinuie ei să distrugă experiența de vizualizare, nu am înțeles niciodată. Poate că le place oamenilor să aibă mereu frigiderul plin de carne. Cred că pe viitor or să facă ăștia de la YouTube o șmecherie ceva să bage reclamele și peste AdBlock. Să ne facă să ne uităm mereu numai la reclame.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.