Cât de eficientă este o bicicletă eliptică pentru cei care doresc să slăbească?

Lupta cu kilogramele în plus este mai mult decât dificilă, mai ales dacă ești genul de persoană foarte pofticioasă care nu se poate abține de la mâncare. Există vechea vorbă românească „Mai pune-ți pofta-n cui!” însă ușor de zis, greu de pus în practică. Pentru a reuși să dai jos kilogramele în plus trebuie în primul rând să îți dorești acest lucru. Din păcate multă lume se complace cu o greutate care nu face deloc bine organismului pe termen mediu și lung. Schimbarea trebuie să aibă loc în mentalitatea celor care au impresia că a slăbi este misiune imposibilă și ea poate avea loc dacă se înțelege foarte clar faptul că a schimba alimentația nu este suficient pentru a răzbi în această luptă.

Există mulți oameni care se miră de exemplu că nu slăbesc deși au renunțat complet la pâine. Din păcate nu așa se face treabă. Nu poți să elimini un element și să speri la o minune. A schimba regimul alimentar înseamnă cu totul altceva, ideea se rezumă la a aduce organismului aportul necesar de nutrienți dar o cantitate de calorii mult mai redusă. Vizita la nutriționist poate să rezolve această problemă, după ce în mentalitatea celui care dorește o schimbare apare conștientizarea și dorința de a slăbi. După ce se rezolvă problema dietei, este necesară trasarea unui plan pentru exerciții fizice intense. Nu se poate slăbi doar din alimentație, este nevoie și de efort fizic susținut. Se poate recurge la mersul la sală, la alegatul prin parc, la diverse sporturi cu grad ridicat de efort fizic sau pur și simplu pentru că vremea de-afară nu prea încurajează oamenii la asemenea activități, investiția în biciclete eliptice ieftine.

Mulți dintre voi veți întreba cum este normal și firesc, cât de eficiente sunt aceste biciclete în ideea în care pentru a slăbi este nevoie de efort fizic foarte mare. Ei bine, pentru cei care nu cunosc, bicicleta eliptică presupune antrenarea tuturor mușchilor principali din corp, presupune o activitate fizică completă. Pentru rezultate excelente în vederea obținerii unei greutăți corporale normale, se recomandă folosirea acestui aparat pentru o perioadă de minim 44 de minute / zi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.