Trebuie să fii prost bâtă ca să ajungi în YouTube Trending

Rare ori s-a întâmplat să apăs butonul Trending de pe YouTube și să văd acolo niște melodii bune sau niște vloguri de calitate. Rar de tot. În rest, de fiecare dată când am intrat am văzut cocălăreală și prostie.

Am ajuns la concluzia că în România dacă vrei să ajungi în YouTube Trending ca „artist” trebuie să fii un cocalar și să cânți numai manele, dacă vrei să ajungi pe 1 în Trending ca și vlogger trebuie să fii prost bâtă. E simplu de înțeles de ce aceasta este cheia succesului: exact așa sunt și tinerii care vin din spate, generația până în 14 ani.

Au fost crescuți de niște părinți cocalari așa că sunt mari amatori de Dani Mocanu, iar la capitolul vlogging sunt ahtiați după nimicuri ieftine și după personalități șterse precum frații Munteanu sau Selly.

Chiar mă uitam zilele trecute prin Trending și vedeam un clip în care niște băieți care nu aveau nicio treabă cu actoria încercau din răsputeri să pară amuzanți făcând un sandviș.

Evident, milioane de abonați pe canalul respectiv, milioane de abonați pe care eu nu-i explic altfel decât prin faptul că tinerii din țara asta sunt proști bâtă. Nu ai cum să nu fi altfel, ca să stai să te uiți la atât de mult nimic, să stai să te uiți la niște oameni care n-au nicio treabă cu umorul și așa mai departe.

Din păcate cam asta e realitatea, în ziua de azi nu mai este apreciată personalitatea, nu mai este apreciată creativitatea, ca să faci bani și ca să fii celebru trebuie să fii de același nivel intelectual cu majoritatea celor care-și fac veacul pe o anumită platformă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.