Masajul tantric – ce il diferentiaza de cel erotic?

Numarandu-se printre formele stravechi de masaj, masajul tantric este maniera ideala de a realiza preludiul intr-un cuplu, insa in egala masura este benefic practicat in mod individual. Se face deseori confuzia intre masajul tantric si cel erotic, motiv pentru care in randurile de mai jos te voi lamuri cu privire la fiecare concept in parte.

Masajul tantric – ce este?

Masajul tantric nu presupune relatii intime, asa cum crede majoritatea. Tipul de masaj care cocheteaza cu sexualitatea si placerile de aceasta natura este cunoscut sub denumirea de masaj erotic, nu tantric. Probabil de aici apare si confuzia.

Masajul tantric are conotatii mult mai profunde. Tantra este intalnirea dintre yin si yang si implica tehnici aparte pentru a reuni ambele laturi energetice in sedinta de masaj. Yin este energia relaxarii, acel tip de relaxare pe care o resimti de fiecare data cand beneficiezi de un masaj sau faci o baie fierbinte. Yang-ul, in schimb, este acea forma de energie senzuala care patrunde prin corp asemenea electricitatii.

In cadrul unei sedinte la un salon tantra massage Bucharest, accentul se pune pe stimularea energiei. Acest tip de masaj urmareste sa reuneasca fluxurile energetice, fara a se dori insa stimularea beneficiarului din punct de vedere sexual. Masajul erotic in schimb cauta sa stimuleze sexual persoana, de aici si diferenta. Chiar daca ambele sunt placute si senzuale in acelasi timp, intre masajul tantric si cel erotic nu poate fi pus semnul egalitatii.

Avantajele pe care le ofera masajul tantric

Intrucat este deosebit de ralaxant, masajul tantric imbunatateste odihna. Dupa o astfel de experienta, beneficiarul va avea un somn mult mai odihnitor si de calitate.

De asemenea, imbunatateste respiratia, deoarece se folosesc tehinici asemanatoare cu cele specifice meditatiei. Astfel, respiratia devine mult mai profunda, iar energia se raspandeste in corp mult mai eficient. Mintea, trupul si sufletul, toate se vor fi sub domnia relaxarii si a pacii profunde. Masajul tantric poate fi benefic si atunci cand vine vorba despre nevoia de a depasi anumite piedici emotionale. Fie ca sunt amintiri dureroase, ganduri negative sau diverse experiente neplacute, pot fi eliberate in cadrul unui masaj tantric executat ca la carte.

Beneficiarul isi va descoperi propriul corp si il va intelege in toata complexitatea sa. Cei care nu au aflat inca ce le place si ce nu, masajul tantric poate fi maniera perfecta de a afla asta. In fond, pielea este organul cu cea mai mare suprafata si foarte receptiv totodata, iar atingerile ar putea avea efecte nebanuite in acest sens.

Este mai eficient decat masajul erotic?

Totul tine de preferintele fiecaruia. Chiar daca are o conotatie erotica, masajul erotic nu poate fi catalogat mai bun sau mai putin bun decat masajul tantric. Se va putea afla asta experimentand pe rand cele doua tipuri de masaj. Ulterior, vei decide care dintre ele raspunde nevoilor si dorintelor tale.

In cazul in care vrei sa ai parte de un episod de acest gen, salonul Artemis reprezinta locatia care te va trata regeste si iti va oferi un rafat in adevaratul sens al cuvantului. Vei avea la dispozitie o intreaga lista de optiuni dintre care vei putea alege. Poti face o aroganta si sa alegi masajul realizat de 2 sau chiar 3 maseuze. O tentatie aproape imposibil de refuzat, nu-i asa?

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.