3 metode prin care poți face bani online

baniÎn ziua de azi, toată lumea vrea să mai facă un ban în plus, cam acesta este traiul în România dacă muncești corect, cinstit, dacă nu ești copil de părinte care face afaceri cu statul și așa mai departe.

Evident, cum internetul începe să acapareze din ce în ce mai mult viața de zi cu zi, multă lume se întreabă cum poate să mai facă un ban în plus online, fără să mai fie nevoie de deplasare.

Ei bine, se poate. Se pot face bani online în ziua de azi cu condiția să știi să lucrezi cât de cât pe calculator.  Iată X metode prin care poți face bani online.

3 metode prin care poți face bani online

  1. Content Writing – condiție principală: să știi să scrii cât de cât corect în limba română. Dacă mai cunoști și alte limbi străine va fi în avantajul tău. Meseria de content writer e destul de simplă. Poți fie să scrii articole pentru diverse publicații online/firme seo cu contract part time, fie poți să-ți faci tu un site/blog pe care să vinzi ulterior publicate pentru campaniile de link building. Cu timpul, dacă te ții de treabă, or să vină bani și din alte părți pentru acel site, cu condiția să fie și ceva trafic pe el.
  2. Jocurile de noroc – condiție principală: să ai bani. Se pot face bani destul de frumoși cu pariurile sportive de exemplu. Atât timp cât știi ceea ce faci și nu te arunci la câștiguri fabuloase, ai toate șansele să termini săptămâna pe plus. Desigur, nu-ți vei cumpăra un BMW nou la final de duminică, însă cu siguranță te poți bucura de un 4-500 de lei pe săptămână dacă joci meciuri sigure și dacă nu te arunci la cote mari, la mize mari și alte prostii menite să-ți ia mințile. Poți de asemenea să îți încerci norocul și pe la jocurile electronice, există bonusuri casino destul de interesante care te pot ajuta să-ți mărești șansele de câștig. De asemenea, și aici contează foarte mult lăcomia și jocul calculat, responsabil.
  3. Afiliere – condiție generală: să ai mult timp liber. cu afilierea deși este oarecum mai complicat, se pot face bani frumoși. Afilierea presupune să știi în primul rând cam cum funcționează internetul și Facebook. Poți să răspândești linkuri de afiliat pe Facebook, poți să îți faci un website specializat în prezentare de produse utile pe diferite domenii și așa mai departe. Aici e nevoie de un plan pe termen lung și de asemenea, de înțelegerea noțiunii de SPAM. Dacă te apuci și faci SPAM pe Facebook cu linkuri de afiliat nu o să fie prea ok. O să te trezești ori cu contul de afiliere suspendat, ori cu comisioane neplătite, ori cu contul de Facebook suspendat și așa mai departe.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.