E rușine să te duci la masaj erotic?

Se propovăduiește în societate ideea că e rușine să vorbești despre sex, e rușine să faci videochat, e rușine să mergi la masaj erotic. Deși au trecut aproape 30 de ani de la Revoluție, încă mai avem o mentalitate colectivă plină de prejudecăți. Spunem că vrem o țară ca afară dar…

Afară, în străinătate, oamenii înțeleg foarte bine aceste servicii masaj erotic. În străinătate, oamenii merg la sex shop și cumpără fel de fel de jucării cu care să se simtă cât mai bine, fără să-și pună o cagulă pe cap ori să se uite de 30 de ori înainte să intre în magazin (ca în România).

Nu, nu e rușine să te duci la masaj erotic, este chiar indicat să o faci pentru a te relaxa, pentru a scăpa de stresul acumulat în timp. Viața în România este destul de stresantă iar masajul erotic este fără dar și poate una dintre metodele eficiente de eliberare a stresului.

La noi mai există și problema de înțelegere a acestor activități. De exemplu, oamenii au prostul obicei să catalogheze videochat-ul masajul erotic drept ceva TABU, asemănător prostituției, ceea ce nu e deloc adevărat. Sunt două activități care nu au nicio legătură cu prostituția.

Eu de exemplu nu aș avea niciodată o problemă în a merge la un salon de masaj erotic. Atât timp cât salonul este unul care funcționează în mod legal, totul este în regulă. Din păcate în zona mea nu sunt asemenea saloane, eu locuiesc într-un oraș mic de provincie aflat la granița cu Bulgaria. Dacă în schimb voi locuiți în orașe mari, puternic industrializate precum Timișoara sau București, cu siguranță veți putea să beneficiați de servicii masaj erotic la prețuri foarte bune. În capitală este chiar concurență pe acest sector, pe această nișă, prețurile sunt foarte ok.

Cine știe, poate peste 50 de ani (cu atât se consideră că suntem în urma civilizației Europene), o să mergem și noi la masaj erotic fără să ne mai gândim la prejudecăți, fără să ne mai ascundem, fără să ne mai gândim la ce va spune lumea despre noi dacă cumva, se află.

Eu unul sunt convins de faptul că cei care vor încerca acest tip de relaxare or să devină adepți și cu timpul, mentalitatea oamenilor se va schimba. Cam așa sunt românii, dacă nu încearcă pe pielea lor un anumit produs/serviciu, au obiceiul să vorbească pe lângă subiect. Suntem renumiți în lume pentru „talentul” nostru de a vorbi mult și prost dar repet, am speranță că se va schimba la un moment dat acest tip de comportament care nu are cum să aducă niciodată nimic pozitiv. Atât timp cât în străinătate masajul erotic este văzut drept ceva foarte ok, ar trebui să luăm și noi acest exemplu, că la salariile celor de afară sunt sigur că visăm cu toții.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.