Despre nevoia de atenție online

Observ că apar tot mai multe canale de YouTube (în special motovlog și carvlog) în care tinerii încearcă din răsputeri să atragă atenția asupra propriei persoane. Unii fac asta prin scandaluri și înjurături, alții o fac prin prezentarea de mașini/motociclete cumpărate din banii părinților.

Am tot încercat de exemplu să găsesc în sfera motovlogging-ului din România un canal de Youtube care să iasă în evidență cu ceva pozitiv. Nu am prea găsit. În afară de Praxis și Baronu nu am găsit altceva decât bășini ieftine, violență, înjurături și nesimțire care să atragă audiență.

În ceea ce privește sfera carvlog, în afară de STACS, Andy Popescu, nu prea mișcă nimic. Nu vezi nimic interesant. Nu știu de ce, tinerii nu prea mai au personalitate în ziua de azi și sunt destul de prost crescuți. Înjură ca la ușa cortului și au observat că asta atrage abonații.

Nu cred că în ziua de azi mai merită să pierzi vremea cu conținutul românesc. E prea puțin de calitate și, evident, ce-i de calitate nu prea ajunge în Trneding ca să afli și tu despre el. Cred că eu unul am să renunț să mai urmăresc conținut românesc de tot, chiar dacă după cum spuneam mai sus, sunt câțiva creatori care reușesc să își aducă abonați și altfel, nu doar cu înjurături sau cu pastă de dinți turnată în cap. Pe zi ce trece sunt tot mai dezamăgit de oamenii din țara asta. Cu țara în sine nu am nimic, țara e ok, faptul că e locuită de oameni goi e adevărata problemă.

Vă las și un clip mai jos, ca să vedeți exact de unde pornește ideea asta cu youtuberii lipsiți de personalitate și de creativitate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.