Cum poți să-ți surprinzi copilul cu adevărat?

E destul de dificil în ziua de azi să mai surprinzi copiii pentru că au fost obișnuit de mici cu fel de fel de cadouri, care mai de care mai scumpe și mai tehnologizate. Ce să-i mai dăruiești celui mic atunci când împlinește 10 ani când el are calculator și tabletă și iPhone de când se știe?

Nu vreau să pară că blamez părinții pentru faptul că aleg să crească copiii în acest mod, cu multă tehnologie de la vârste fragede. Dacă am fi avut și noi acum vreo 10 ani, probabil și noi am fi avut iPhone de la 7 ani sau chiar mai devreme.

Dar ce poți să faci totuși atunci când se apropie ziua celui mic și ai impresia că i-ai dăruit de toate? Ce mai poți să-i oferi astfel încât să se bucure foarte mult și să aprecieze cadoul primit de la tine la fel de mult ca telefonul sau tableta?

Una dintre variante sunt aceste cadouri personalizate copii. Dacă ai un puști și-i place kendama, poți să-i cumperi una personalizată, pe care să-i scrii numele sau un mesaj frumos de la mulți ani. Cu siguranță o să aprecieze destul de mult această kendama, nu o va cataloga drept banală. Cei mici sunt destul de receptivi la genul acesta de atenții, cu care se pot lăuta la prieteni și colegi pe la școală. Cadourile personalizate sunt destul de interesante și pentru noi, cei maturi, ce să mai zicem de copii care știm cu toții că sunt entuziasm în stare pură, naiv și libertin.

Partea bună este că aceste cadouri personalizate pentru copii sunt destul de ieftine, nu prea sunt șanse să te bage în faliment. Copiii cer multe și atunci când vine vorba despre cadouri, sunt mulți părinții care se uită la portofel. Nu toți au bani de iPhone X sau chestii scumpe.

Tot ce trebuie să faci pentru a intra în posesia unui cadou personalizat pentru copilul tău este să intri pe site-uri de genul ghizbi.ro și să pui o comandă pe care să o detaliezi cât poți tu de bine astfel încât să nu existe neînțelegeri.

Cu transportul o să fie ok, se lucrează prin curierat rapid, în 24 de ore îți vine coletul acasă, dacă ești genul de om căruia-i place să planifice din timp aceste „intervenții” și nu o lasă mereu pe ultima sută de metri, nu cred că au cum să fie probleme vreodată.

Acum rămâne la aprecierea ta, dacă vrei să-ți surprinzi copilul cu adevărat și ești în pană de idei legat de cadou, poți să optezi fără probleme pentru ceva personalizat. Ai să vezi că acest tip de cadou va fi la fel de apreciat precum tehnologia cu care ne-am obișnuim toți să o dăruim.

În plus, câte-o dată mai avem nevoie și de o schimbare iar dacă cel mic este pasionat de kendama, că tot am dat exemplul cu kendama mai sus, cu siguranță o să fie super încântat de acest tip de cadou personalizat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.