Nu înțeleg părinții care-și dau fetițele la sporturi bărbătești

Mă ajută și pe mine cineva să înțeleg de ce naiba ai vrea să-ți dai fata la judo? Sau la sporturi de-astea care deformează corpul feminin în timp și transformă niște ființe plăpânde și feminine în niște ființe foarte musculoase care nu prea mai au nimic de-a face cu femeia?

Nu aș vrea să jignesc pe nimeni dar am asistat la o astfel de transformare, o cunoștință și-a dat fata la judo când avea doar câțiva anișori iar acum, când am revăzut-o era mai mare ca mine aproape și eu am vreo 80 de kile. Nu era grasă fata dar părea bărbat.

De ce naiba ai vrea să alungi feminitatea dintr-o fată și să o transformi fizic într-un bărbat în toată regula? Știu că sporturile sunt sporturi indiferent de vârstă, sex, și că există judo feminin de multă vreme, chiar și la olimpiadă, însă nu știu, mie mi se pare ciudat.

Adică na, aș fi de acord cu sporturile astea dacă nu ar transforma corpul atât de mult.  Fiecare e liber să facă ce vrea cu copilul lui, însă cred că ar trebui respectată mai mult feminitatea.

Să nu mai zic de părinții care-și dau copilele încă de mici la box sau sporturi de-astea dure. Din nou, știu că există box feminin de când lumea dar de ce naiba ai vrea ca părinte ca fetița ta să se bată ani de zile?

Duritatea acestor sporturi alterează grav feminitatea și transformă femeile în bărbați, cel puțin din punctul meu de vedere. Aș fi curios să aflu punctul de vedere al cuiva care și-a dat copiii la asemenea sporturi, inclusiv fete. Un părinte de fetiță care și-a dat copila la judo/box, etc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.