#RESPECT OPC Constanța

Unde sunt frate inspectorii OPC asemenea celui din clip? Respect fratele meu pentru că ai mers să faci ordine acolo, într-un loc în care se făcea evaziune fiscală, într-un loc ce nu respecta nicio normă legată de sănătate în alimentație publică. Omul a refuzat mita de la țigani. Jos pălăria. Prea s-au învățat țiganii să facă de toate în țara asta în ideea că dau bani și gata, scapă de orice.

Am mai pus câteva clipuri în acest articol, venite tot de la OPC Constanța. Eu unul când văd ce se petrece dincolo de tejgheaua unui fast food ori a unui restaurant, mă îngrozesc. Nu e de mirare că multă lume ajunge să vomite mațele după ce cumpără fast food de prin oraș. Și sunt convins că așa cum sunt aceste dughene prin Constanța, așa sunt majoritatea prin toată țara. Că doar românii de pretutindeni au probleme cu bunul simț, cu responsabilitatea și cu curățenia.

Băi fraților, e de doamne ferește. Fiți atenți și la clipul de mai jos. Întrebarea mea este cât de inconștient trebuie să fii să prepari mâncare pentru oameni în asemenea condiții? Și ca patron, și ca angajat. Eu dacă aș fi angajat într-un asemenea loc și acestea ar fi condițiile eu mi-aș da demisia în secunda doi. Cum să am oameni sau copii pe conștiință? Nu aș accepta niciodată așa ceva. Păcat că nu se pedepsește cu închisoarea această faptă, pentru administratorii de business-uri ce au legătură cu alimentația.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.