De unde poți cumpăra uși glisante din sticlă?

Bună întrebare la care am fost nevoit să răspund și eu săptămâna trecută. V-am povestit într-un articol trecut că m-am apucat să renovez și eu casa pe ici pe colo prin punctele esențiale.

Nu că aș fi vrednicia întruchipată, dar mai avea puțin și cădea pe mine. Și cum sunt eu genul de om care atunci când face o investiție merge la extreme, am zis să transform casa într-una foarte modernă. Drumul către iad este mereu pavat cu intenții bune, așa și cu mine, pentru că oricât m-am străduit eu să fac ceva de calitate, m-am simțit de-a dreptul sabotat de către magazinele de bricolaj din jur. Au numai marfă de proastă calitate.

Probabil acesta este specificul orașului, iar magazinele aduc numai ce știu că se vinde. Nu doresc probabil să stea cu marfa pe raft foarte mult timp până se trezește unul ca mine că vrea calitate.

Una dintre cele mai dificile misiuni ale mele în materie de achiziție de materiale de calitate, a fost cea cu ușa din sticlă. Am dorit să pun o ușă din sticlă între baie și gol din moment ce am amenajat baia în așa fel încât să nu există probleme de intimitate în acest sens. Caut eu uși glisante din sticlă, și nimic.

Nici măcar una în tot orașul. Deci așa ceva nu am pomenit niciodată. Mă așteptam să fie măcar una mai amărâtă acolo, uitată de timp. N-a fost să fie, fraților. Singura mea scăpare au fost cei de la XGLAS, pe net, de la care am reușit să comand o astfel de ușă. Oamenii sunt specializați în asemenea elemente așa că am împușcat doi iepuri dintr-un foc: am cumpărat și calitate și ceva foarte frumos.

Am avut de ales între cele trei game ale lor: Dorma MUTO, Dorma MANET și Dorma RSP 80. După o mică sfătuire telefonică am reușit să fac alegerea potrivită și totul a fost ok. Păcat însă că magazinele din oraș nu pun la dispoziție astfel de materiale, sunt convins că nu sunt singurul care ar dori calitate în casă. Dar cine știe, poate pe viitor  când va fi cerință mai mare, va exista și calitate în magazine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.