N-a scăpat niciunul

Mă uitam la stâlpișorii ăștia plantați oarecum strategic în față la BricoDepot din Drobeta Turnu Severin, încercând să găsesc măcar unul drept, neatins de camioane și motostivuitoare. N-a fost chip. Toți sunt strâmbi pentru că și angajații care i-au strâmbat sunt strâmbi la rândul lor.

Strâmbi în mentalitate vreau să zic. Adică frate, eu înțeleg că toate abia ți-ai luat atestatul de motostivuitor și că ai nevoie de timp pentru a te perfecționa, dar nici așa să dai cu utilajul ăla în tot și-n toate care-ți ies în cale. Să fim serioși, nu sunt chiar foarte apropiați astfel încât să nu-i poți ocoli, dar trebuie să fii și tu oarecum atent. Dacă gândul tău e la femei sau la meciul de aseară, ori la biletul pus la pariuri pe care mai ai 2 meciuri de jucat și-l câștigi, e clar că sunt șanse destul de mari să se lase cu evenimente. Nu, n-a scăpat niciunul. Acei stâlpișori care dau impresia că sunt oarecum drepți, în realitate sunt ciocniți pe altă parte și îndoiți, dar nu se prea vede așa de la depărtare.

Eu unul dacă aș manageria acea incintă mi-aș pune niște întrebări pentru că nu mi se pare normală chestia asta. Aici deja e mai mult decât neatenție și sunt sigur că la cât sunt stâlpișorii de duri, s-au ciocnit destul de bine și motostivuitoarele. Sunt tare curios dacă se mai întâmplă chestia asta și în alte părți ale țării, sau poate se întâmplă dar acolo cei care au în grijă magazinele, le mai schimbă și ei ca să nu apară această senzație cum că acolo ar fi fost aruncată o grenadă. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.